Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megszólítása. De mégis hogyan érdemes?
Hogyan érdemes alatt azt értem, hogy hogyan kellene azt a bizonyos beszélgetést elkezdeni? Sziáig megvan, de utána kezdjek neki papolni a fránya időjárásról? Vagy kérdezzem ki mindenről? És ha kialakul az a bizonyos kínos csend, mit érdemes tenni?
Igazából mindkettő nem válaszaira kiváncsi vagyok, lányoktól, hogy ők minek örülnének, fiuktól pedig hogy hogyan szokták csinálni. :)
Köszönöm a válaszotokat előre is. :)
Szerintem annál nincs rosszabb, ha az időjárás a téma.:D Nagyon érződik rajta, hogy erőltetett és feszült az egész helyzet. Szerintem eleinte kérdezd ki a kedvenceiről. És ha akad valami, amit te is szeretsz, arról kezdjetek el beszélgetni.:)
15L
De az megint hülyén néz ki, hogy
Szia.
Szia.
Mik a kedvenc dolgaid? Vagymi?:D
Hahóóóó!!!!!Ez a XXI. század ez már nem trendi.
Fészbukkon írjál rá!
Am amúgy az időjárást hanyagold szerintem mert az szörnyű!
És ne csinálj kínvallatást se ha látod h nem nagyon érdekled ne naon erőltesd (erre jó az állhívás)
Megkérdezheted h merre megy ... Elkísérheted...
Csak azért ne úgy jöjjön ki mintha el akarnád rabolni:D
15F
Köszönöm utolsó, ez az elkisérősdi egész jó.:D
Ja és fiúk-lányok. Bemutatkozni gondolom illik, de ki nyújt kezet előbb, meg rögtön a legelején érdemesérdemes, vagy később?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!