Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen érdemes feladni a barátnő keresést és elkezdeni 'fizetős lányokhoz' menni?
Még szerintem is fiatal vagy hozzá, Szerintem 23 év körül sincs senkid, akkor már jobb is ha mész.
De egyébként ahogy fentebb írták, semmi sem akadályozza meg, hogy egyszerre keress barátnőt és járt prostikhoz.
Elég sok nő ugrik arra, hogy prostinál voltál valaha, annak ellenére hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, csak elképzelnek valamit. Úgyhogy fontold el később elmondod-e akármilyen nőnek. Én el szoktam, egyrészt mert őszinte vagyok, másrészt mert jó szűrő is egyúttal: amelyik nő erre kiakad, azzal az a gyanúm jó sok más bajunk is lenne később.
A prostizás nem fogja megszüntetni a szeretethiányodat, inkább súlyosbítja. Ez a szolgáltatás szexről és pénzről szól, nem érzelmi kötelékről. Ha érzelmet is beleképzelsz (a korrekt, kulturált, barátságos viszonyon felül), akkor nagyon pofára fogsz esni.
Akkor inkább keress férfi és nő barátokat is, amellett hogy párt keresel.
Próbálj olyat keresni a nők közül akikért nem kapkodnak! Pl próbálj ismerkedni egy elhízott lánnyal.
A prosti nem megoldás. És elítélendő! Ha senkivel nem tudsz 30 éves korodig majd összejönni akkor majd menj el! De az még 11 év! Ha most vagy 20as éveid első felében oda mész akkor valószínűleg selejt vagy. Testileg vagy szellemileg defektes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!