Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idősen érdemes feladni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idősen érdemes feladni a barátnő keresést és elkezdeni 'fizetős lányokhoz' menni?

Figyelt kérdés
Semmi sikerem nem volt eddig párkapcsolati dolgokban. Nem volt még senkim. Még randim sem volt. Próbálkoztam már pár ismerősömnél és interneten is. Valószínűleg az a probléma 'velem', hogy nem nézek ki jól és nem vagyok jó az ismerkedésben. Pedig csak valakit szeretnék, aki szeret és akit szerethetek .De már elegem van ebből, mert csak a kedvemet rontja el. Már azon gondolkozom egy ideje, hogy 'fizetős lányokhoz' kellene járnom időnként, és nem foglalkozni az egész párkapcsolatos dologgal.

2018. márc. 18. 12:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Még szerintem is fiatal vagy hozzá, Szerintem 23 év körül sincs senkid, akkor már jobb is ha mész.

De egyébként ahogy fentebb írták, semmi sem akadályozza meg, hogy egyszerre keress barátnőt és járt prostikhoz.

Elég sok nő ugrik arra, hogy prostinál voltál valaha, annak ellenére hogy fogalmuk sincs miről beszélnek, csak elképzelnek valamit. Úgyhogy fontold el később elmondod-e akármilyen nőnek. Én el szoktam, egyrészt mert őszinte vagyok, másrészt mert jó szűrő is egyúttal: amelyik nő erre kiakad, azzal az a gyanúm jó sok más bajunk is lenne később.

2018. márc. 18. 15:01
 12/32 A kérdező kommentje:
#11: Ha a prostizással elérném a célomat - megszüntetné a szeretethiányomat meg ezeket - akkor nem éreznék késztetést arra sem, hogy barárnőt keressek, így nem kellene a folyamatos csalódásokat/sikertelenségeket átélnem.
2018. márc. 19. 23:10
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

A prostizás nem fogja megszüntetni a szeretethiányodat, inkább súlyosbítja. Ez a szolgáltatás szexről és pénzről szól, nem érzelmi kötelékről. Ha érzelmet is beleképzelsz (a korrekt, kulturált, barátságos viszonyon felül), akkor nagyon pofára fogsz esni.

Akkor inkább keress férfi és nő barátokat is, amellett hogy párt keresel.

2018. márc. 20. 07:49
 14/32 A kérdező kommentje:
#13: Szerintem meg segítene. Akkor is, ha nem képzelek bele szerelmet. Van pár férfi barátom, nő barátokra meg nincs szükségem. De ők sem helyettesítik a barátnőt az életemből.
2018. márc. 20. 22:39
 15/32 anonim válasza:
77%
Akárki akármit mond, nem hallgatsz rájuk. Az ilyen minek rak fel kérdést. Nem csodálom, hogy nincs barátnőd.
2018. márc. 21. 21:24
 16/32 anonim ***** válasza:
67%
19 évesen ez a legnagyobb problémád hogy még nem volt senkid? Azta :D örülnék ha csak ennyi bajom lenne. Meg szerintem más is. A prostik érzelmek nélkül csinálnak mindent. Te azt hiszed hogy jobban fogod magad érezni de ez kb pont olyan hogy fáj a torkod megiszol egy pohar vizet és jobb lesz. Hát nem. De majd a magad kárán meglátod hogy nekünk van igazunk. Nekem olyan pasi nem kéne aki minden féle nőcskékkel d*gott. Fiatal vagy még inkább tanulnod kéne.
2018. márc. 30. 12:27
 17/32 anonim ***** válasza:
53%

Próbálj olyat keresni a nők közül akikért nem kapkodnak! Pl próbálj ismerkedni egy elhízott lánnyal.

A prosti nem megoldás. És elítélendő! Ha senkivel nem tudsz 30 éves korodig majd összejönni akkor majd menj el! De az még 11 év! Ha most vagy 20as éveid első felében oda mész akkor valószínűleg selejt vagy. Testileg vagy szellemileg defektes.

2018. márc. 30. 12:28
 18/32 anonim ***** válasza:
53%
Menj nyugodtan a prostihoz, 2-3 alkalom után meg fogja mondani mi az 1 2 3 4 5 nagy gáz veled nő szempontból vagy azokból párat, vagy mond tippet hogy emberibb formád legyen...
2018. márc. 30. 12:35
 19/32 anonim ***** válasza:
gyakoris elméletekből még nem adtak ki könyvet? :D
2018. márc. 30. 12:37
 20/32 anonim ***** válasza:
80%
20 évesen ismerkedtem meg az első barátommal aki 22 volt és szintén szűz, mint én. Túl pörgöd ezt az egészet, görcsösen akarod. Miért nem összpontosítasz inkább a tanulásra?
2018. márc. 30. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!