Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi lehet a gond?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a gond? érdemes várni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, minden rendben volt az elejétől kezdve sokat beszéltünk moziba voltunk randizni voltunk, csók is volt.. utána viszont ő mégis aztmondta, hogy neki ez gyors mert maga se tudja mit akar.. nem tudtam hova tenni a dolgot.. aztán elmesélte, hogy van valaki akit még mindig szeret és nem tudja magában tisztázni a dolgokat ( a csávó nem is tudja, hogy szerelmes belé a csaj). velem nem volt ellenséges, mindössze nem akart csókot adni, de ugyanúgy viselkedett mintha együtt volnánk, kézenfogva jártunk a városba stb. Kedden már csókolóztunk újból, de ma megint elutasító velem és elmondta, hogy holnap nem tudunk találkozni, mert tanulni fog.. oké megértem.. de hogy azért fog tanulni, mert pénteken megy ki valakivel azért az kellemetlen. Szerintetek mit tegyek? teljesen belehabarodtam ( mondjuk esténként fel szokott hívni, majdnem egy órákat beszélünk)

2017. nov. 29. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Mint írtad még mindig szerelmes valakibe. Akkor meg mi itt a kérdés?

Ha nem szeret tiszta szívből nem érdemes rá több időt pazarolni, mivel ennek az esetek döntő többségében rossz lesz a vége.

Tapasztalat..

2017. nov. 29. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért csinálja ezt, mert megengeded neki. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzet, tedd szóvá neki és állítsd választás elé: vagy Te, vagy a másik fiú. Ha erre besértődik, akkor mondd, hogy neked ez így nem oké és lehet jobb lenne, ha nem beszélnétek egy ideig. De leszögezném mielőtt belekezdesz ebbe, hogy ha belehabarodtál két randi után, akkor valószínűleg még érzelmileg te sem vagy a legtapasztaltabb, tehát az általam leírt szituációt nagyon nehéz lesz kivitelezned. Ezt neked kell eldöntened, de ha változást akarsz, tegyél érte. "Néma gyereknek, anyja sem ér

ti a szavát."

2017. nov. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!