Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes erőt és energiát áldozni egy ilyen kapcsolatba?
Augusztus közepén jöttünk össze a barátommal, és nyár végéig még minden okés volt, összebújtunk, puszikat adtunk egymásnak, becézgettük is egymást.
Aztán elkezdődött a suli, és teljesen megváltozott. Nem akar összebújni, nem becézget, sokszor már az is zavarja, ha én becézgetem, nem ad puszit, sokszor már azt se hagyja, hogy én adjak neki. Azt mondja, hogy az otthoni feszkó, meg az iskolából adódó fáradtság miatt ilyen, de ezzel, amit csinál, csak ellök magától. Azt is mondta, hogy ő nem olyan típus, aki szeret összebújni, meg puszilgatni egymást, pedig nyáron ha olyan helyen voltunk, mindig összebújtunk.
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy suli kezdete óta egy hét nem telik el veszekedés nélkül, mert még a legjelentéktelenebb dolgokon is megsértődik és behisztizik, és nem képes ezt beismerni.
17/f (én) és 16/f
#1: Ez már elég sokszor megfordult a fejemben, hogy van egy harmadik személy a képben, de akárhányszor felhozom a témát, mindig azt mondja, hogy ha valaki más kéne neki, akkor nem lenne velem.
#2: Hétvégén is, amikor 10-11 órákat alszik? Ráadásul attól, hogy fáradt, miért ne bújhatnánk össze vagy adhatnék neki puszit?
#3: Lányokhoz is és fiúkhoz is vonzódik, de inkább fiúkhoz. Viszont kizárt, hogy rájött arra, hogy mégsem vonzódik a fiúkhoz, mert előttem is volt már dolga fiúkkal.
Szerintem megijedt.Adj neki időt ,de beszéld meg vele,hogy neked ez így nem jó.
Félhet attól is,ha nem tudják esetleg kiderül suliban stb,azért zárkózott.
én egy malaccal jártam párna-pig :))) erted, parnaPIG lol
amugy 2017 ocsmany mikor lesz 2k18 omg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!