Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen érdemes feladni a barátnő keresést és elkezdeni 'fizetős lányokhoz' menni?
#16: Igen. Képzeld el, engem ez zavar. És nem hinném, hogy majd csak amiatt nem fogok kelleni senkinek, mert esetleg fizettem valakinek a szexért, hiszen most sem kellek senkinek.
#17: Gondolom azok is jobbat szeretnének nálam, tehát nem engem választanának. Azt meg tudom, hogy selejt vagyok, mert máskülönben nem utasított volna vissza eddig mindenki.
#18: Ilyenekben is segítene egy prosti? De mondjuk az arcomon sehogy nem tudnék változtatni :(
#20: Ha tanulok, akkor már nem is vágyhatok egy barátnőre?
Te eleted te dontesed. Én sose tennek ilyet pedig én se vagyok nocsabasz. 22 evesen lett az elso baratnom, előtte csak egy csokom volt egy buliban reszegen de hogy k**vázni menjek az kizart dolog. Az hogy te eljart rosszlanyozni semmit se old meg baratnod ugyanugy nem lesz de ha te mindenkepp azexre vagysz akkor vegulis ezt az igenyedet teljesitheted de szerintem felesleges. Baratnoval csinalni millioszor jobb szerintem és hiaba nem volt eddig nem azt jelenti sose lesz. (Egyébként csak szolok hogy ha szuz vagy az meg kicsit imponalo is a lanyok egy reszenek, hamar beletanul az ember nem kell ettol felni nem fognak téged ufonak nezni ezert de ha megszeretnek valakit amugyis lenyegtelen) Ha a velemenyemre vagy kivancsi akkor ne menj el prostizni hanem fejleszd a szemelyiseged, jarj kozossegekbe baratkozz emberekkel szocializalodj és elobb utobb egymasra talaltok valakivel és minden jon magatol :)
Szoval sok sikert bastya hajra ne add fel szerintem
31 évesen csókolóztam először, azóta is vele vagyok.
Sosem voltam fizetősnél, és nem bántam meg. (Főleg hogy egyszer rákérdezett :)
Prostihoz szeretnél járni, csak rajta, mindenki leszarja, de tényleg, senkit sem érdekel. Nem érdekünk rossz tanácsot adni, szóval érdemes nem a saját fejed után menni, mert ott nincs túl sok minden. :D
Ó hàt még nagyon fiatalka vagy 😂 19?
Én 30 leszek májusban.
Elég sokat gondolkodtam ezen én is. Egyszer évekkel ezelőtt volt egy kapcsim, azóta semmi. Nem gondolom, hogy velem lenne baj. Ha testi adottságaimat nem firtatjuk, ugye ízlések és pofonok, akkor sportolok, művelődök, van szókincsem. Dolgozom, vannak céljaik, stb.
Ellenben lányok iránti igényem az elúlt években hihetetlen alacsony szintet súrol!
Ne legyen egy bányarém, és legyen már egy diónyi esze...nem 8 diplomás orvostanhallgatóra gondolok, hanem akivel leget beszélgetni, és nem egy kuka, aki csak azt várja el, hogy te szórakoztasd.
Hát csak nem bírják megugrani.
De lényeg a lényeg, enyi sikertelenség után is van lelkem. Vágyok az őszinte, tartalmas, meghitt kapcsolatra. Tudod, ha csak a dugás ingere hajtana, ami 5 perc alatt letudható, pont ezeket ölné ki belőlünk!
Hogy is tudnál később a szemébe nézni, bárkinek? Kedves dolgokat mondani őszintén érzésből? Vagy, hogy tudnál a gyereked szemébe nézni? Mikor gyenge voltál, és FIZETTÉL egy hazugságért! A jellemed, érzések, és gondolatok formálják, nem csak ösztönök! Ez is megkülönbôztet egy állattól! Az nem gondolkodik, az ösztönei után megy.
Még egy prosti se lenne veled ingyen...hazugság lenne az egész, hogy te milyen jó is vagy. Plusz ki tudja kikkel volt előtted...ehez is kéne gusztus.
Maradj erős és kitartó. Magad miatt is!
Én ezt tanácsolom, ha ilyen maradsz biztos nem bánod meg.
Csak picit beteg vagy, nem selejtes.
Inkább ellenkezőleg. Nagyon kis százalékban van selejt az átlaghoz képest. Vátj, míg megtalálod a normális embereket, addig is örülj a léted jelen alakjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!