Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idősen érdemes feladni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idősen érdemes feladni a barátnő keresést és elkezdeni 'fizetős lányokhoz' menni?

Figyelt kérdés
Semmi sikerem nem volt eddig párkapcsolati dolgokban. Nem volt még senkim. Még randim sem volt. Próbálkoztam már pár ismerősömnél és interneten is. Valószínűleg az a probléma 'velem', hogy nem nézek ki jól és nem vagyok jó az ismerkedésben. Pedig csak valakit szeretnék, aki szeret és akit szerethetek .De már elegem van ebből, mert csak a kedvemet rontja el. Már azon gondolkozom egy ideje, hogy 'fizetős lányokhoz' kellene járnom időnként, és nem foglalkozni az egész párkapcsolatos dologgal.

2018. márc. 18. 12:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
70%
Még lehet jobb prostihoz járni, mint egy nyafka nekem tőled semmi nem jó barátnővel együtt lenni, akinek mindennap nézegetheted azt a savanyú pofáját.
2018. ápr. 7. 11:12
 32/32 anonim ***** válasza:
59%

Nézzük a prostizás előnyeit és hátrányait:

+ akkor is van esélyed, ha nem nézel ki jól

+ garantált az eredmény

+ olyan szép lányt választasz, amilyet akarsz

+ olcsóbb, mint egy barátnőt fenntartani

+ nem hazudozik, legfeljebb kegyes hazugságokkal

+ nem kell egy lánynál leragadnod

+ a prostik rendszeresen járnak szűrésekre

- ciki, ha kiderül

2018. ápr. 7. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!