Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Volt már olyan, hogy elutasítottatok egy nőt és később megbántátok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a csaj/nő egyértelműen érzett irántatok valamit, a kémia működött köztetek, de a körülmények miatt inkább elküldték el és nem lett belőle semmi. Később megbántátok? Kort is írjatok.
2019. okt. 22. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%

Igen. Úgy két éve egy buliban egy nálam kb. 10 évvel fiatalabb lányt elutasítottam, mert barátnőm volt.

35f

2019. okt. 22. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem igazán. Igaz, ritkán volt ilyen, de ha volt, akkor oka volt, tehát ott és akkor nem működött volna a dolog.
2019. okt. 22. 19:44
 3/13 Hamvas rétihéja ***** válasza:
15%
Talán Julis jó is lett volna, vagy Marcsika is. F/75
2019. okt. 22. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Megbántam. Igazából az esélyt sem adtam meg, hogy megismerkedhessünk, kettesben sosem voltunk, én sosem kérdeztem, ő nem mesélt magától. Volt a baráti társaságban egy tag, aki mindent tudott mindenkiről, ő mondta, hogy vőlegénye van, így nem léptem tovább. Évekkel később ismertem meg az állítólagos vőlegényét, akiről kiderült, hogy az unokatestvére.
2019. okt. 22. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
16%
Volt. Életem legnagyobb hibáját követtem el akkor. Azóta is gyászolom, már 4. éve. Egy romhalmaz az életem.
2019. okt. 22. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
34%

Az illető azért akart hozzám jönni mert 30 éves létére semmit nem ért el az életben. 0 szakképzettség értségi, életében nem dolgozott a mai napig a szülei nyugdíján élősködik. Mind e mellet borzalmasan válogatós és azt hiszi övé a világ.

Nem azért végeztem Jogot és diplomáztam le. Hogy egy olyan emberrel keljen éljek aki egy 10 éves gyermek szellemi színjén van bemutatkozni nem tudna angolul, és még arra is képtelen hogy egy útlevelet megigényeljen egy okmány irodában. Ha utaznánk valahová. Meg persze minden én fizessek, mer neki soha nincs pénze.

Mit érnék egy ilyennel ?

2019. okt. 22. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Én nagyon sokszor így járok (37F).
2019. okt. 22. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
2x konkrétan, párat passzívan, mivel jelenleg én vagyok a világ legrondabb embere, nem igazán tehettem volna ezt meg, de nem bánom, egyrészt úgy is elhagytak volna mára, másrészt nem illettem velük össze, max eggyel, kettővel, de más csajt szeretek.
2019. okt. 22. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Igen. 4 évvel ezelőtt volt egy nő, aki szerelmes leveleket írogatott nekem, halálosan belészeretett. Akkoriban feleségem volt, így elutasítottam. Azóta elváltam, véletlenül újra összefutottam azzal a nővel az utcán, azóta újra egymásra találtunk, én nagyon akarom őt, de ő azt mondja fél már engem szeretni. Nehéz lesz újra felépíteni azt, amit pár éve csírájában elfojtottam. De dolgozok rajta és reménykedek.

33/F

2019. okt. 22. 21:42
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Egyszer elutasítottam egy nőt, mert már volt egy gyereke mástól.

Azóta nekem tőle csak csúnyább nőim voltak, azokból se lett semmi komoly. Ő meg meg ki van csinosodva, elvette egy pénzes fickó, aki még jóképű is. Találhatott volna gyermektelen nőt is. De őt vette el, lett egy közös gyerekük is.

2019. okt. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!