Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskola elvégzése után, tanárral lehet pár keresésileg ismerkedni, összejönni? 24/F
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 16:02
1/16 anonim válasza:
Neked nem!
Normális FÉRFI, nem kérdezi, meglépi!
Ja, és tud írni.
2/16 anonim válasza:
24 évesen fejezted be?
Hát... Gondolom akkor ismer és valószínű pattint.
3/16 érdeklődő63 válasza:
persze lehet. mondjad neki szerelmileg szeretnél vele összejönni meg dugásilag is. szerintem erre igent mond
5/16 anonim válasza:
Suli elvégzése előtt is lehet, csak ne derüljön ki :)
7/16 anonim válasza:
Én minden tanárommal dugtam középben. Volt, hogy egyszerre többel is. Mondjuk az igazgató elég öreg volt, neki nemigen állt fel...
8/16 anonim válasza:
Ezt tette a jelenlegi francia miniszterelnök is, E.Macron.
9/16 anonim válasza:
:D ha 24 évesen végezted el a középsulit nem valószínű, hogy jó party vagy egy tanárnő számára aki mondjuk 23 évesen már az egyetemmel is végzett.
10/16 anonim válasza:
Jaj, nem értitek, gyerekek! Kérdező azért 24 évesen fejezte be az iskolát, mert az ominózus tanár annyira ragaszkodott hozzá, hogy minden évben megbuktatta, csak azért, hogy az órákon még egy évig vele lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!