Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotoktól csúnya beszéd?
Nem tudjuk az előzményeket,azt sem hogy miről kérdezted a párodat.
Így nehéz érdemben válaszolni.
Viszont az,hogy folyamatosan megbánt,nekem nem férne bele. Egy két eset,ami elgondolkodtató,még rendben lenne,de amikor mindig rossz vagyok,inkább lépnék.
Nagyon ismerős a helyzet. Olyan kapcsolatban éltem ahol a barátom minden nap megalazott. Mondok egy peldat: össze vesztünk és el akartam menni. Erre beugrott mellém az autóba és nem engedett el én meg sírni kezdtem. Oda jött egy fiukbol álló csoport akiknek azt hazudta hogy fogjanak le mert erős depressziós vagyok és hogy gyógyszereket szedek! Persze hiába mondtam a fiúknak az igazam közülük mind nekik hitt és el sem engedtek! Ez a mai napig a legjobban fáj, és megvisel. Nem múlik el olyan alkalom amikor ne gondolnák rá.
Volt már olyan is hogy össze veszett csúnyán az anyjával és bejott és azt mondta hogy ha nem tűnök el fel órán belül akkor kiveri a fogaimat és egyesével megeteti velem. Persze sírva össze pakoltam és elindultam de vissza tépett hogy mégis mit képzelek hova megyek?
Folyamatosan ellenőrzött nem tudtam valamikor dolgozni se menni mert nem engedett szó szerint. Telefonom sem lehetett és követte minden egyes lépésemet. Éjjelek éjjelén ha kedve volt akkor rugdosott ahol ért. És ő ezt hívta szeretetnek.
Lehet itt szidni a "szemét férfiakat" de nektek normális pasas nem kell, mert az túl uncsi.
Amúgy -ahogy leírtátok magatokat- egyikőtök sem egy matyóhímzés!
Természetesen zsák a foltját mindig megtalálja!
Vagyis pont olyan a nő is, mint amilyen férfit választott magának.
...és mint tudjuk mindig a nő választ, nem a férfi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!