Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az összes 40 éves pasi, aki visszakerül a "húspiacra" az automatikusan a 20-as csajokat célozza meg?

Figyelt kérdés

Így jó hogy nem jut barátnő rengeteg 20-as férfinak, ha egyszer mindenki a 20-as nőkre hajt. Miért nem tudnak a 40-es pasik a saját korosztályuknál maradni? Miért?

Ugye a házasságok kb. 70%-a válással végződik, ami a legtöbb esetben 40 év körül történik. A nőkön rajta marad vagy 2 gyerek, az ő élete onnantól már csak a kölykeiről és az eltartásukról szól, a férfin viszont nem marad semmi teher, szabadon csajozhat. A legtöbben még a tartásdíjat sem fizetik. Ráadásul még sok nő szemében ettől "alfa hímnek" is tűnnek, mert már volt nő a múltjában aki őt választotta meg már van tapasztalata a nőkkel és a kapcsolatokban.

Így mégis hogy legyen egyensúly a társkeresésben? Ha egyszer az elvált férfiak nem bírnak a saját korosztályuknál maradni

2019. okt. 20. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
K.... ázni*
2019. okt. 20. 19:01
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
19: Az a helyzet, hogy nem ugyanazokról az emberekről beszélnek a válaszadók és a kérdező. Nem ugyanaz a nő választ idős hapsit, mint akik a válaszolók itt, akiknek sosem kéne olyan hapsi. Ez logikus is mondjuk, csak képzavar van néha, más-más embercsoportról van szó és elbeszélnek egymás mellett. Nekem is volt olyan ismerősöm akinek 30 évesen az 50+ férfi kellett, mert "milyen érett ő már". Én meg vele egykorúként szóba sem jöhettem. Namármost 30 évesen ha a korombelieknek 50+ kell, nekem nincs más választásom, mint a 20 éves csajok. Gondolkodhatnék így, de tudom, hogy nem minden nő akar ennyire idősebb hapsit az én koromban sem. Csak nem a megfelelő emberekkel találkoztam.
2019. okt. 20. 19:06
 23/28 anonim ***** válasza:
73%

Rendben!

100 40-es nőből, hány olyan van aki:

- szexy

- dekoratív

- művelt

- nincs exférj

- nincs puja

- nem akar szülni, de azonnal

- nem aranyásó

- nincs defektje (pia, gyógyszer, elmebaj, vallási fanatizmus,...)

Na?

És aki megfelel, mondjuk 100-ból egy, és jó nő, az miért ne fogna magának egy fiatal kant, csak úgy élvezkedni?

2019. okt. 20. 19:19
 24/28 anonim ***** válasza:
29%
40 feletti nőnél, ha nem volt még házas, vagy nincs gyereke, na ott 10 ből 9 szer baj van. Vagy aszexuális, vagy deformitása van lelkileg, vagy anyuci kedvence, vagy munkamániás, v komplexusos stb. Ergó marad a 20-30 as korosztály.
2019. okt. 20. 20:48
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam írni én is:

"40 feletti nőnél, ha nem volt még házas, vagy nincs gyereke, na ott 10 ből 9 szer baj van."

- De belegondolva, ugyanez érvényes a férfira is... Gond van, ha 40 éves és ha nem is egy családot, de még házasságot/hosszú kapcsolatot sem tudott összehozni :))

Valszeg egy javíthatatlan qrvapecér az ileltő és szvsz.

1-2 menetre jó lehet húszon évesnek, de hosszú távon mi nők sem ezekkel gondolkozunk, na..

2019. okt. 20. 21:44
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
25: 30 felett vagyok, és egyszer csókolóztam életemben sok éve. Semmi más nem történt. Ha így haladok, 40 évesen javíthatatlan szoknyapecér leszek a logikád szerint? Ezek a dolgok sosem fekete-fehérek.
2019. okt. 20. 22:17
 27/28 anonim ***** válasza:

# 26

Ahogy nem minden 40-es nő lerobbant 2 gyerekes elvált anyuka, ha szingli, úgy nyilvánvaló, hogy a férfiaknál sem mind csajozás és kapcsolatra való alkalmatlanság miatt van egyedül. Általánosítottam most én is, igen.

Kivételek mindig vannak, én az átlagról beszéltem, persze hogy nem fekete-fehér az élet.

U.I Kitartás és ne add fel, van nekem is ilyen ismerősöm így.

2019. okt. 21. 08:43
 28/28 anonim ***** válasza:
93%

"Miért van az, hogy az összes 40 éves pasi, aki visszakerül a "húspiacra" az automatikusan a 20-as csajokat célozza meg?"

Talán mert ők is ott tartanak agyilag, mint egy 20 éves.

2019. okt. 21. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!