Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az összes 40 éves pasi, aki visszakerül a "húspiacra" az automatikusan a 20-as csajokat célozza meg?
Így jó hogy nem jut barátnő rengeteg 20-as férfinak, ha egyszer mindenki a 20-as nőkre hajt. Miért nem tudnak a 40-es pasik a saját korosztályuknál maradni? Miért?
Ugye a házasságok kb. 70%-a válással végződik, ami a legtöbb esetben 40 év körül történik. A nőkön rajta marad vagy 2 gyerek, az ő élete onnantól már csak a kölykeiről és az eltartásukról szól, a férfin viszont nem marad semmi teher, szabadon csajozhat. A legtöbben még a tartásdíjat sem fizetik. Ráadásul még sok nő szemében ettől "alfa hímnek" is tűnnek, mert már volt nő a múltjában aki őt választotta meg már van tapasztalata a nőkkel és a kapcsolatokban.
Így mégis hogy legyen egyensúly a társkeresésben? Ha egyszer az elvált férfiak nem bírnak a saját korosztályuknál maradni
Rendben!
100 40-es nőből, hány olyan van aki:
- szexy
- dekoratív
- művelt
- nincs exférj
- nincs puja
- nem akar szülni, de azonnal
- nem aranyásó
- nincs defektje (pia, gyógyszer, elmebaj, vallási fanatizmus,...)
Na?
És aki megfelel, mondjuk 100-ból egy, és jó nő, az miért ne fogna magának egy fiatal kant, csak úgy élvezkedni?
Ugyanezt akartam írni én is:
"40 feletti nőnél, ha nem volt még házas, vagy nincs gyereke, na ott 10 ből 9 szer baj van."
- De belegondolva, ugyanez érvényes a férfira is... Gond van, ha 40 éves és ha nem is egy családot, de még házasságot/hosszú kapcsolatot sem tudott összehozni :))
Valszeg egy javíthatatlan qrvapecér az ileltő és szvsz.
1-2 menetre jó lehet húszon évesnek, de hosszú távon mi nők sem ezekkel gondolkozunk, na..
# 26
Ahogy nem minden 40-es nő lerobbant 2 gyerekes elvált anyuka, ha szingli, úgy nyilvánvaló, hogy a férfiaknál sem mind csajozás és kapcsolatra való alkalmatlanság miatt van egyedül. Általánosítottam most én is, igen.
Kivételek mindig vannak, én az átlagról beszéltem, persze hogy nem fekete-fehér az élet.
U.I Kitartás és ne add fel, van nekem is ilyen ismerősöm így.
"Miért van az, hogy az összes 40 éves pasi, aki visszakerül a "húspiacra" az automatikusan a 20-as csajokat célozza meg?"
Talán mert ők is ott tartanak agyilag, mint egy 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!