Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi alacsony, akkor miért számít automatikusan ronda pasinak a nők szemében?
Nálam nem így van. A párom nem valami magas, de egyáltalán nem zavar.
A kérdést inkább úgy írtam volna ki, hogy *EGYES NÕK szemében. Elhiszem, hogy vannak ilyen nõk, de nem mindegyik.
Szerintem az alacsonyság nem akkor probléma, mint azt itt sokan állítják. Tény, hogy több ismerősöm is mondta, hogy ő a magas pasikat szereti + társkeresőn is látom sokszor, minimum 175 cm.
De ugyanakkor ellenpéldákat is tudnék felhozni.
Ez hülyeség, hogy MINDEN nönek a magas férfiak tetszenek, nekem kimondottan zavató, ha lényegesen 170 fölött vannak, mert akkor fenyegetésnek érzem öket.
Sosem jönnék össze kimondottan magas (és föleg nem kigyúrt) valakivel!
De sok barátnömet is megkérdeztem és ök is ugyanúgy gondolják, mint én.
Bírom az ilyen 5-öshöz hasonló válaszokat....azért mert a zsuzsi + petra azt mondta ő azt képzeli beszélt 3500000 nővel a földön és mindenki véleményét ismeri!
Minden nővel beszéltél? Az kemény :-)
Ne általánosítsunk már!!!!!!!
Nem értem mi bajod... Az általad példázott nõ sem azt állította, hogy “ronda pasi”, csak azt, hogy nem az esete.
Egy magas pasi sem fogja rondának érezni magát, ha nem az esete az egyik nõnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!