Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal serdülő/tini csajoknak sokkal kevésbé fontos a testalkat, mint a felnőtt csajoknak/nőknek? (bővebben lent)
Mi a francot akarsz egy 14 évestől? Igaz jogszabályilag legális, de 24 évesen nem pont ezt a korosztályt kéne megcéloznod. Bakker 10 év különbség lenne köztetek.
25/F
Szerintem egy 16 év körüli lánnyal simán összejöhetne neked egy szexkapcsolat, én a helyedben megpróbálnám.
Amúgy ha helyes vagy, kezdj el gyúrni, és próbálkozz alacsony lányoknál, de előtte gyakorolj egy fiatalabb csajjal.
#5: "12-14 évesekkel szeretnél párkapcsolatot? Vagy bármit is...van baj."
Hát igen, van baj.... A fejedben és a magyar tudásodban. Olvasd már el te szerencsétlen és értelmezd a szöveget, amit írtam a 12-14 évesekről, mert a tinikről!
*meg a tinikről.
Szóval qrvára nem vagyok pedofil, de egyértelműen a 15-16-17 éves filigrán alkatú csajoknál lenne még egy minimális esélyem, akik ilyen korban még nem biztos, hogy a vad egyetemi orgiákra vágynak 18 centis farkakkal meg 185 magas sportos izomkanokkal és lehet az én alacsony, vékony testbe bújtatott őszinte romantikámat jobban igényelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!