Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal serdülő/tini csajoknak sokkal kevésbé fontos a testalkat, mint a felnőtt csajoknak/nőknek? (bővebben lent)
#11: "De miért csak a filigrán csajok?"
Mert a husisabb csajok 98%-ának úgysem jönnék be a nagy méretbeli különbség miatt és "nem éreznék magukat törékeny nőnek" mellettem, ahogy szoktak fogalmazni. Pedig nem vagyok válogatós és a formásan molett csajok is bejönnek.
#14: Mégis ahány teltebb alkatú csajnál próbálkoztam, mindannyiszor visszautasítottak, hogy ilyen vékonyka alkatként nem illek hozzájuk.
"A volt barátom ugyanannyi kiló volt mint én, csak 20cm-vel magasabb."
Akkor mi is a probléma...? Én 51 kg vagyok, kötve hiszem, hogy egy kerek nőies idomokkal rendelkező 65-70 kilós csaj egyáltalán minimális vonzalmat érezne. De azok a 14-16 éves 40 kilós kiscsajok, akik még ilyen 50 kilós "páwák" között szocializálódnak a középsuliban (és majd csak 18-20 fölött változik az ízlésük), lehet nem érdekelné annyira őket, hogy nem vagyok egy izmos, nagydarab érett férfi, főleg ha még helyes is az arcom.
Hát öregem szerintem nem a testalkatoddal lehet baj. Úgy beszélsz a nőkről (a tini lányokról is), hogy patronürítésre jók neked. Ha így állsz az egészhez, akkor nézheted magad.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!