Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal serdülő/tini csajokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal serdülő/tini csajoknak sokkal kevésbé fontos a testalkat, mint a felnőtt csajoknak/nőknek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a kifejezetten fiatal serdülő lányok sokszor megnéznek és kislányos zavar fogja el őket, amikor pl. tömött buszon mellettük állok (sokszor a 12-14 évesek is), de a 20-22 feletti csajok meg gyakorlatilag levegőnek néznek (én 24 vagyok). Egészen jóképű vagyok (borosta, arc, haj, száj), de elképesztően kisfiús alkatom van (alacsony, vékony) és ezért azon agyaltam, hogy a fiatalabb csajokat lehet, hogy minimális mértékben izgatja csak a pasi testalkata. Ezt figyelembe véve, lehet, hogy fiatal csajokkal kellene ismerkednem és esetleg náluk több esélyem lenne? Első körben elveszíteni a szüzességet, másodsorban pedig párkapcsolatot kialakítani.

2018. ápr. 19. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De miért csak a filigrán csajok? A kövéreket többen hanyagolják. Te meg ahogy olvasom, főnyeremény vagy, van arcod, hajad, szád.
2018. ápr. 20. 10:20
 12/18 A kérdező kommentje:

#11: "De miért csak a filigrán csajok?"

Mert a husisabb csajok 98%-ának úgysem jönnék be a nagy méretbeli különbség miatt és "nem éreznék magukat törékeny nőnek" mellettem, ahogy szoktak fogalmazni. Pedig nem vagyok válogatós és a formásan molett csajok is bejönnek.

2018. ápr. 20. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Á, szóval döntöttél helyettük.
2018. ápr. 20. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te nagyon nem tudod, hogy mi jár a nők fejében. Moletteb testalkatom van, és képzeld, nem akarom a pasim mellett "törékeny nőnek" érezni magam :D A volt barátom ugyanannyi kiló volt mint én, csak 20cm-vel magasabb. Sokkal vékonyabb volt nálam, de egyikünket sem érdekelte.
2018. ápr. 20. 11:21
 15/18 A kérdező kommentje:

#14: Mégis ahány teltebb alkatú csajnál próbálkoztam, mindannyiszor visszautasítottak, hogy ilyen vékonyka alkatként nem illek hozzájuk.

"A volt barátom ugyanannyi kiló volt mint én, csak 20cm-vel magasabb."

Akkor mi is a probléma...? Én 51 kg vagyok, kötve hiszem, hogy egy kerek nőies idomokkal rendelkező 65-70 kilós csaj egyáltalán minimális vonzalmat érezne. De azok a 14-16 éves 40 kilós kiscsajok, akik még ilyen 50 kilós "páwák" között szocializálódnak a középsuliban (és majd csak 18-20 fölött változik az ízlésük), lehet nem érdekelné annyira őket, hogy nem vagyok egy izmos, nagydarab érett férfi, főleg ha még helyes is az arcom.

2018. ápr. 20. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a külsőd/testalkatod miatt utasítottak el? Nem csak ürügyként dobták be, hogy ne kelljen megmondani az igazad?
2018. ápr. 20. 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
*igazat
2018. ápr. 20. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát öregem szerintem nem a testalkatoddal lehet baj. Úgy beszélsz a nőkről (a tini lányokról is), hogy patronürítésre jók neked. Ha így állsz az egészhez, akkor nézheted magad.

25/F

2018. ápr. 20. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!