Van köztetek olyan, aki a testalkatát tekintve felnőtt korára is gyerek maradt?
Azon, hogy "gyerektested" van, étrenddel és edzéssel lehet változtatni, ha férfi vagy (nekem is gyerektestem van, de én nő vagyok, már elbúcsúztam attól az álomtól, hogy majd egy szép napon mellem nő, már nem lesz nagyobb).
Ha ez mégsem opció valami miatt (bármi egészségügyi ok lehet a háttérben, vagy egyszerűen te is egyszálbél alkat vagy, mint én, aki hiába eszik meg egy lovat és edz rá, nem változik a teste), akkor el kell magadat fogadni úgy, ahogy vagy. Nekem sikerült, de ha nem megy, nyugodtan kérj hozzá segítséget. Amint magaddal ki leszel békülve, komolyan vesznek majd a többiek is, mert hidd el, több múlik a kisugárzáson, mint gondolnád :)
#1: Kb, mintha magamat olvasnám.
#3: Sajnos én is nagyon nehezen szedek fel izmot, a hízásról meg jobb ha nem is beszélek. Egyébként te nyugodj meg! Nekem a kislányos alkatú csajok az álmaim, de valószínűleg jópár ember gondolkozik hozzám hasonlóan. Biztosan szép lehetsz.
Nekem csak a farkam maradt csecsemőméretű.
3,5 kiló és 51 centi... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!