Van még rajtam kívül olyan, aki egyáltalán nem fejlődött a serdülőkor alatt és nem vált belőle érett egészséges felnőtt?
Én nagyon megijedtem mikor végigolvastam, mintha én írtam volna. És remélem, hogy nem így fog történni velem. Lehet én is hasonló vagyok hozzád, igaz még csak 18 vagyok, de én is csekélyet változtam a 13-14 éves énemhez. Talán annyiban, hogy 20 kilóval több vagyok, lett egy kis sörhasam és hosszabb lett a hajam, 2 centivel magasabb vagyok és kicsit jobban nő az arcszőrzetem, de elhanyagolható a fejlődés. Nekem is van osztálytársam akinél fél fejjel nagyobb/magasabb voltam és mára már elhagyott. Én vagyok a legalacsonyabb az osztályból.
Bár én inkább lelkileg érzem ezt a nemfejlődést, nem testileg. Majdnem ugyanolyan szinten vagyok, mint ezelőtt 5 éve, sőt lehet akkor még jobban is álltam. Én remélem, hogy mire 21 leszek, valamelyest jobban fog állni a szénám, mint most. Én is végig azt hittem és mai napig is hiszem, hogy ezek a defektek meg nemfejlődés miatt sosem fogok tetszeni lányoknak és barátnőm sem lesz. Hát igaz szexig még nem jutottam el, egy rendes kapcsolatom sem volt, de annyi a boldogságom, hogy legalább csókolóztam párszor és éreztem valamennyire a női nemet a kezemben.
Én remélem, hogy neked is jobb lesz idővel. Sok sikert!
Csak genetika.
Én eldöntöttem serdülőkoromban, hogy mire fogom vinni az életben.
Sok elrontott embert akartam megváltoztatni, 8-9. osztályig még szembe is tudtam szállni az ilyen alfa hím vagy bunkó kaliberű emberekkel. Aztán láttam, hogy az emberek szokásos magyar módra inkább ezek mögé állnak mint, hogy ellenük.
Légy ápolt, öltözködj normálisan, állj ki magadért ha van értelme.
Amúgy tényleg nem lesz belőled férfi, ha eddig nem lett. Klisékkel akarod bemagyarázni magadnak, hogy miért nincsenek barátaid vagy barátnőd.
Nem tudom mit gondolsz. 10cm-el magasabb leszel és kigyúrod magad akkor már szeretni fognak az emberek?
Amúgy mindenki mondja, hogy manapság 40kg-os ecsethajú gyerekek tetszenek a lányoknak. Hát akkor miért indulna hátránnyal egy alacsony és vékony ember?
#6: 170 vagyok, ahogy a kérdésben is szerepelt, viszont a kondizás és a futás sem jöhet szóba, mert a gyenge testalkatomból adódóan rengeteg izom- és ízületi problémám van (+gerincferdülés, lúdtalp stb.). Emiatt rendszeresen járok gyógytornára, hogy legalább ezt a keveset megóvjam, ami maradt belőlem. :-/
És igen, van borostám, szőrös is vagyok, szóval ebből a szempontból legalább érett vagyok, az más kérdés, hogy a libidóm gyakorlatilag 0 (talán a depresszió miatt lehet).
Későn értem ide, remélem, azóta már javult a helyzeted. Csak annyit akarok mondani, hogy átérzem teljesen, amiket írtál, engem még csesztettek is emiatt középiskolában, pont amikor még formálódik az ember énképe. Lehet, hogy a te szervezetedben is kevés a tesztoszteron, azért nem fejlődtél testileg úgy, ahogy szerettél volna.
A tesztoszteron étvágyat csinál, gyorsítja az izomtömeg növekedését, az arcszőrzet is dúsabb lesz tőle, a libidóra is jó hatással van, több lesz tőle az energiád és jobb lesz a kedved is. A sportolás is növeli a tesztoszterontermelést, de ha neked ez nem játszik, úgy juthatsz hozzá, ha felveszed a kapcsolatot egy endokrinológussal. Én nem szedtem sosem, de eleget olvastam róla mások tapasztalatait. Vannak kockázatai is, mert növeli a vérnyomást, de szerintem segítene a problémádon, ha még aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!