Rossz következtetés, vagy tényleg nagyon sok ilyen ember írogat ide?
Engem a "nem akarok gyereket" témában szoktak megtalálni.
Jön az úgyis akarsz majd, stb., meg az ötéves szintű "de miért?" harmincszor megkérdezve.
A kedvencem az, amikor nyilvánvalóan azzal az indokkal írtak, hogy ők jobban érezzék magukat, és előadják, az "én csak meg akarom ismerni az embereket" beszédet.
sztem is az a gond h tulképpen az egész társadalom leképeződése miniben :-(
na ez persze nagyon gáz, de és? a társadalmunk talán nem gáz?
Az ide irogatók kommentjei a mai magyar emberek szellemi és etikai szinvonalát tükrözik.
Sokan összekeverik a humorost az alpárival, ráadásul itt név nélkül megteheti. Még a közvetlen ismerősei sem tudják meg, hogy ő volt a bunkó.
Olvasgass bölcsességeket!Pl.:
"Akinek szép a lelkében az ének, az hallja mások énekét is szépnek."
Aki önmagával békében van, az nem bánt másokat...
Egyébként az irigy,kisebbségi érzéssel küzdők bántanak szándékosan ismeretlen embereket. Más véleményt lehet tenni, ha ő úgy gondolja, csak a hangnem nem mindegy. A stílus meg maga az ember, magáról állítja ki a bizonyítványt.
Engem az idegesít, hogy pszichológiai kifejezéseket ír mindenki. Én se vagyok pszichológus, de szerintem nincs rendjén, hogy minden kérdésnél/válasznál valakit pszichopatának, grafománnak, kényszerbetegnek, skizofrénnak stb. kiáltunk ki, csak mert lila ruhát hord, vagy nem adta kölcsön a ceruzáját matek órán. (a szemét...)
Meg azt is utálom, hogy bárki feltesz egy kérdést, valaki megkérdezni, miért ez a legnagyobb problémája. Azt idegesít, mert ha mindenki csak azzal foglalkozna, ami a legnagyobb problémája, sose gondolkodnánk semmin. Az ember igenis gondolkodjon őt közvetlenül nem érintő dolgokon is. Különben egy primitív ignoráns ember lesz.
Én amúgy nem hiszem, hogy ez az oldal a társadalmat tökéletesen képezi le. de nem a vélemények, hanem a bátorság miatt. Itt mindenki leír mindent, bátor ahhoz, hogy beléd kössön. Az életben is így gondolkodik, csak nem meri elmondani. De mégsem gondolom, hogy a társadalmunk is ilyen lenne, mégpedig egy dolog miatt: mert sokszor nem ismerjük mások véleményét. Itt le van írva 20 válasz, a 21 már csak végigolvassa őket, neki 21.-ként könnyű okosnak lennie.
Minden esetre bármilyen formában furcsa, hogy privátot ír neked akárki. Nekem is volt ilyen, hogy egy férfi írt nekem egy levelet. (Többször is volt, de ez volt a leghangsúlyosabb.) Leírta, hogy a nők miért rosszak stb. Megjegyzem: nem tudta, hogy nő vagyok-e vagy férfi. Visszaírtam, hogy ezt biztos nekem szánta-e, erre megint írt, de semmi köszönés, semmi visszautalás az előzményekre. Végül kiderült, hogy egy másik válaszolónak szó szerint leírta ugyanezt. Vagy amikor egy férfi ismerkedni akart, visszaírtam, hogy itt nem ismerkedem, erre azt írta, hogy akkor menjek a k... anyámba, erre írtam neki, hogy egyes nőkkel talán lehet így beszélni, de velem nem. Erre visszaírt, hogy most meg már tetszem neki.... -.-
Meg a kedvencem, akinek a szemében mindenki haszontalan, és ezt primitíven fejezi ki. Aki ilyeneket ír: "XY hasznosnak hiszi magát, közben ugyanolyan féreg meg hulladék, mint a többi." Mért lenne féreg? Egy gyerekgyilkos az féreg, de ha valaki nem nagy ember, nem automatikusan féreg. Meg hulladéknak hívni embereket...
Illetve van, aki csak azért kommentel, hogy kijavítsa mondjuk a helyesírásod, vagy beszóljon valamit ("sajtburgert kérek nagy kólával", "a közgazdaságtan nem tudomány, hanem tanfolyam" - ezek az emberek tényleg ezért kattintanak oda? Az egérgyártó cégek szponzorálják őket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!