Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy pasi idot ker mert berezelt, akkor az a kapcsolat veget jelenti automatikusan?
Ha dúl a szerelem, akkor nem kérek időt.
Egyes válaszban van igazság, attól eltekintve, hogy nem leszek szerelmes egy-két hét alatt, egy hónap alatt sem, tehát ez nem játszik.
Olyan viszont van, hogy egy véletlenül jövő pár napos randiszünetet arra használok, hogy megfigyeljem, hiányzik-e a másik. 42f
Átértékeltem a kapcsolat minőségét.
Mivel nagyon segítőkész volt, nekem pedig erre volt éppen szükségem (munkaköri kötelességét teljesítette, de azt kifogástalanul!) IDŐT KÉRT, hogy jobban megismerjük egymást.
Azóta én lemondtam a Vele való közös életről - de a barátság megmaradt. Nem érzek már vágyat iránta Nőként. Rájöttem, hogy nem vagyunk egymáshoz valók...
Nekem volt ilyen, de utólag rá kellett jönnöm hogy nem volt komoly a kapcsolat.
Vagy más csaj volt, vagy nem érezte a srác. Az egy dolog hogy szerinted mindenben passzoltok, de nem biztos hogy a másik is így érzi.
Ismerősömmel pl. ez történt - évek óta jártak, semmi eljegyzés, srác időt kért, csaj kirakta a fenébe. 3 hónap múlva srác szánom-bánom visszajött a csaj életébe, próbaidő majd összejövés, megkérte a lány kezét hogy megmutassa, de komoly a szándék, aztán hopp, 3 hónap múlva szakított.
Velem olyan votl hogy "időt kért" 4 hónap után... azóta is "gondolkodik", ha közös havertól jól hallom, 2 év alatt már a hatodik csajt fogyasztva :D
"Amikor egy pasi idot ker mert berezelt, akkor az a kapcsolat veget jelenti automatikusan?"
Nem.
Az azt jelenti, hogy józan fejjel is át kell gondolnia a dolgokat. Nagyon helyesen: SzVSz sokkal kevesebb válás lenne, ha a felek nem csak a szerelemtől befolyásoltan, érzelemvezérelten döntenének a hátralevő közös életükről, hanem tudatosan is.
Ha ezt a tudatos döntést az egyik fél szándékosan mellőzni/mellőztetni akarja a másikkal, az bizony azt jelenti, hogy tart a tudatos döntéstől. Erre bizonyára valami hátsó oka van, amelyet titkol.
Szerintem ez elég ok a szakításra - de legalábbis a döntés elhalasztására addig, amíg nem adódik rá lehetőség.
szerintem ezek szinonim dolgok, hogy időt, szünetet két, szakít.
De mitől gondolod, hogy berezelt bármitől is?
Vannak rövid életű kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!