Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy pasi idot ker mert berezelt, akkor az a kapcsolat veget jelenti automatikusan?
4-es válaszoló vagyok.
Őszintén örülök, hogy túljutottál rajta! :)
Exem két és fél éve időt kér :D
Hát gondolkodhat, én mindenesetre összeköltöztem azzal a férfival, akivel az életemet tervezem leélni :)
9-es, akkor mondja azt, hogy figyu, gondolkozok - bár miért várnék arra, hogy ő nagy kegyesen eldöntse, akar-e tőlem bármit is.
Szóval nekem ez az időkérős, gondolkodós duma azonnali szakítást jelent.
Ne húzza az időmet, ne játsszon velem és ne nézzen hülyének.
Nekem azzal semmi bajom, ha az ember alaposan átgondolja, hogy mit szeretne az élettől és azt kivel szeretné megélni. De így eltűnni egyik napról a másikra, kimondva azt, hogy berezelt, MITŐL?
Aztán megjelenni durván fél órára beszélni a semmiről, nem mondani semmi konkrétumot aztán így lelépni.... ultra gáz.
Hát ez egy tahó volt, nem kicsit, nagyon...
Sajnálom!! Lehet most rossz, de gondolj bele, jobb így, ez egy teljesen komolytalan ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!