Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha egy pasi külsőleg nem tetszik automatikusan bekerül a "barát zónába", ahonnan esetleg idővel kievickélhet, ha bejövős akkor könnyebben adtok neki esélyt?
Ez a barátzóna dolog szerintem marhaság. Mármint az a része, hogy a pasik ezen így ki vannak akadva.
Szerintem annál nagyobb előrelépés nincs, mint hogy bekerüljön valaki a barátzónába, mert akkor már hagytam, hogy közel kerüljön hozzám. Onnan már csak egy pici lépés a következő szint. Legalábbis nekem az összes kapcsolatom úgy alakult ki eddig, hogy barátságból lett szerelem... sőt igazából a barátság folytatódott, csak jött hozzá egy kis plusz.
a friendzone-ból is van kiút, csak sok töketlen pasi inkább nyafog a saját helyzetén ahelyett, hogy kihasználná azt a közelséget, amibe került egy lánnyal, és megpróbálná meghódítani a szívét. nem nehéz, nekem is eddig barátságból lettek kapcsolataim. sőt, egy 3 és fél éves kapcsolatom olyan emberrel lett, aki külsőleg nem is tetszett eleinte, és 1 évig csak barátok voltunk. lehet, hogy egy helyesebb srácnak előbb adok esélyt, de a kevésbé helyesnek is adok, ha igényt formál rá, és a személyisége nekem is tetszik.
sok pasinak vannak olyan elképzelései, hogy becsajozni max 1-2 hétig tart. igen, van ilyen, de nagyon sok lány olyan sráccal szeret összejönni, akit már elég jól megismert pár hónap alatt.
én soha nem tudtam beleszeretni egy jó barátomba!
pedig van egy ffi,aki mindent megtenne értem,nagyon jó ember,vicces,intelligens és jóképű is,de mégsem menne nekem!
nálam már az első pillanatban elválik,h lehet-e valami köztünk a pasival,vagy csak és kizárólag barátság!
nála is ez volt!találkoztam vele és eldőlt,h nagyon jó barátom lesz,de nem több!pedig tényleg álompasi!
szval nálam pl. nincs kiút a ,,barátzónából"!
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!