Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ilyen a randin?
Nagyon rossz randi élményem volt a pasi jött autóval egy helyre ott várakoztam.
Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy majd elmegy.....pfff
Megjegyzem valós adatokat tudott és képet is látott ott minden tetszett neki és dicsért.
32-es :Nem volt páva vagy hasonló szépfiú,mint ezt már írtam is.
Felhagyok a netes ismerkedéssel úgy döntöttem,itt is rám akarják kenni a dolgot ,hogy a kép alapján döntöttem amit írnék nem lenne szalonképes ,egy társkereső adatlap ennyi ,utána beszélgetés során kedves volt , csak a találkozón jött ki belőle a bunkó énje.
33as
Látom te is félre értesz.Látott képeken,tudta az adataimat is a sulyomat is.
Csak példa de ha valaki kiírja 60 éves az látom számomra idős,megírom neki köszönöm nem.
Ha ő látta ,hogy ennyi kg neki sok,vékonyabbakat preferálja miért nem írta ezt meg még a találkozó előtt? Mit gondolt egy hét alatt 10kgt fogyok?
Utolsó! Most elmondtad a nagy semmit. Vannak emberek akik jók. Meg vannak akik nem. Aztán vannak normálisak meg nem normálisak. Meg szőkek, meg barnák. Aztán vannak akik gyorsan tudnak futni, vannak akik meg nem. Vannak akik szeretik a hamburgert, vannak akik nem.
A kérdésre meg a válaszom: az történt, hogy a kínálat nem találkozott a kereslettel, legalább korrekt volt, és nem dugott meg, mint ahogyan "sokan" csinálják, hogy én is pufogtassak közhelyeket.
Ő is rád szánta sz idejét, energiáját, üzemanyagot. Csalódás voltál neki, ő meg nem akart már felesleges köröket futni. Az mennyivel jobb, mint amikor a nők 99%-a nem válaszol a társkeresőkön még a normálisan összerakott és megfogalmazott levelekre sem?
Ez a sztori csak neked lehetett kellemetlen, én kimaradok az ítélkező tömegből. Bocsi.
Semmi gond azzal,ha nem jöttem be neki.
De ha ezt ő sejtette akkor miért akart talalkozni?
Miz gondolt a találkozóig lefogyok 10kgt??
A stilus egy dolog,meg hazudós is volt.
38 látom hozod a megszokott formádat.
Persze hogy van akinek ez tetszik van akinek az. De ez nem változtat azon a tényen, hogy van sok ember, aki berágott a másik nemre, és jólesik neki pofára ejteni embereket, pusztán szórakozásból. Itt is lehetett olvasni mikor bevallották ezt. És ismeretségben is mesélik a duli-fulik általában, hogy ők hogy elutasítottak valakit és de jólesett nekik. Úgyhogy ilyen is van, főleg a logikátlan eseteknél lehet ilyen, mint itt hogy tudta mire számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!