Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ilyen a randin?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz randi élményem volt a pasi jött autóval egy helyre ott várakoztam.

Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy majd elmegy.....pfff

Megjegyzem valós adatokat tudott és képet is látott ott minden tetszett neki és dicsért.

#randi #sikertelen randi
2019. okt. 1. 08:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy kőbunkó faparaszt. Gyorsan felejtsd el az egészet. 46/ f.
2019. okt. 1. 09:01
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Mert el van magatol ajulva es azt hiszi, hogy o a nagy asz! Vannak ilyen emberek, akik attol erzik magukat hatalmasnak, ha masokat megalazhatnak stb.

Legyszi ne vedd annak, inkabb orulj, hogy nem pazaroltal ra tobb idot. Ne foglalkozz vele, jobbat erdemelsz egy ilyen idiotanal! Ne irj neki, nem kell kerdore vonni. Csak sz*rd le!

2019. okt. 1. 09:04
 3/41 anonim ***** válasza:
74%

Mert:

-kifogtál egy felszínes, bunkó alakot

-a valós paraméterek nem minden pasinak mondanak sokat leírva

-nem úgy oszlott el rajtad élőben a kilóid száma, ahogyan ő elképzelte magának

-a fénykép nem mindig adja vissza a valóságot

-talált addigra ígéretesebb jelöltet, de azért neked is adott esélyt hátha...stb....sok oka lehet.

2019. okt. 1. 09:05
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy nagyképű idiótát fogtál ki,akinek az intelligenciaszint a bányászbéka feneke alatt.
2019. okt. 1. 09:06
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Mert el van magatol ajulva es azt hiszi, hogy o a nagy asz! Vannak ilyen emberek, akik attol erzik magukat hatalmasnak, ha masokat megalazhatnak stb.

Legyszi ne vedd annak, inkabb orulj, hogy nem pazaroltal ra tobb idot. Ne foglalkozz vele, jobbat erdemelsz egy ilyen idiotanal! Ne irj neki, nem kell kerdore vonni. Csak sz*rd le!

2019. okt. 1. 09:06
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Hopsz. Ketszer kuldtem el :/
2019. okt. 1. 09:07
 7/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást csak elég nehéz!

Ha az ember őszinte az sem jó már...semmi sem jó.

2019. okt. 1. 09:08
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Wow mekkora bunkó.

Engem még csak chaten próbáltak (nők) alázni társkeresőn, de ez már új szint, hogy odamegy és élőben szól be.

Egy kérdés: nem voltak egy kicsit régiek azok a képek, azaz akkor még lehet vékonyabb voltál?

2019. okt. 1. 09:27
 9/41 A kérdező kommentje:

Nem votlak régiek ,meg valós adatokat is megadtam azért ha nem is pontosan de tudja valaki mennyi a 60kg és mennyi a 80.

Magasságnál dettó azért lehet sejteni.Sőt annál nekem volt olyan eset,hogy a pasi akkora volt mint én egy kisebb sarkú magassarkuban mikor 185cmnek mondta magát...így meg 170 körül volt.

2019. okt. 1. 09:31
 10/41 A kérdező kommentje:

Én mégsem azzal fogadtam hogy fű de alacsony vagy hát tuti nem 185cm vagy...

Nem sértettem meg ok nélkül.

2019. okt. 1. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!