Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ilyen a randin?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz randi élményem volt a pasi jött autóval egy helyre ott várakoztam.

Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy majd elmegy.....pfff

Megjegyzem valós adatokat tudott és képet is látott ott minden tetszett neki és dicsért.

#randi #sikertelen randi
2019. okt. 1. 08:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
20%
Itt az volt a baj hogy te nőként is olyannal akartál találkozni aki ilyen stílusú , és valószínűleg jól is nézhetett ki. Te se egy macis férfival szerveztél randit. Ilyen az ha a felszínesség visszaüt.
2019. okt. 1. 09:32
 12/41 A kérdező kommentje:

Nem votlam felszínes egyáltalán,inkább ő volt hazudós,mert képen minden tetszett minden oké,élőben meg már jah nem.

A kép alapján is mondhatta volna vagy olvasva az adatokat,hogy ennyi kg ez nekem sok pl.

Ő maga is egy átlagos alkatú férfi volt kicsit pocakos,nem egy kigyúrt szépfiú.

2019. okt. 1. 09:37
 13/41 anonim ***** válasza:
10%

"Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy"

Azért itt veled is van baj bőven. Nem nagyon törhetted magad, hogy levelezzetek és megismerd őt mielőtt találkoztok...

2019. okt. 1. 09:47
 14/41 A kérdező kommentje:

Leveleztünk előtte,de felnőtt emberek vagyunk vagyunk,nem láttam értelmét hónapokig húzni az időt.

Gondoltam találkozunk az adott helyen elmegyünk megiszunk valamit vagy sétálunk egy kicsit,ugyis minden élőben derül ki...

Hmm igen ki is derült,csak nem az amit szerettem volna.

2019. okt. 1. 09:49
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd magadra, bunkó paraszt.

Hasonló velem is volt, ott azt találta mondani a srác a randi második percében, hogy kétszer akkor vagyok, mint amire számított. Mondtam, hogy akkor menjünk is haza, ő meg ragaszkodott hozzá, hogy ha már ott vagyunk, igyunk meg valamit. Tök normálisan elbeszélgettünk, aztán egy óra után elkezdett győzködni, hogy menjünk fel hozzá dugni. Nálam ez volt a pont, ahol elküldtem az anyjába.

2019. okt. 1. 09:56
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
15# ... hát neked semmi se jó? :D
2019. okt. 1. 10:11
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2019. okt. 1. 10:22
 18/41 anonim ***** válasza:
0%
Te választottad, most mi ebben a baj? Azt a bizonyos vakítós félét részesíted előnyben. Jó az ízlésed...
2019. okt. 1. 10:23
 19/41 A kérdező kommentje:

31vagyok.

Miért lennék vakítós?Nem inkább ő az,akinek képen minden tetszett aztán ilyeneket mond??

Persze,biztosan én vagyok a hibás amikor mindenben igazat mondtam és valós képet küldtem.Nem értem az embereket,és semmi gond az elutasítással de így??

2019. okt. 1. 10:30
 20/41 A kérdező kommentje:

Bocsánat,munka közben két percem van írni.

Ő volt vakitós,félreértettem.

Üzeneteiben kedves Volt és előtti is annak ismertem meg futólag.

2019. okt. 1. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!