Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ilyen a randin?
Nagyon rossz randi élményem volt a pasi jött autóval egy helyre ott várakoztam.
Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy majd elmegy.....pfff
Megjegyzem valós adatokat tudott és képet is látott ott minden tetszett neki és dicsért.
Mindenhol a képek alapján vagyis a látvány alapján dönt valaki ,akkoris ha épp pl munkahelyemen látom meg...akkoris a kép vagyis külleme dönt,mert először csak azt látja bárki utána lehet megismerni milyen a belső tulajdonságai alapján.
Társkereső oldal volt de nem Tinder.
Máskor is volt már elutasítás,de nem ilyen stílusban ez most nagyon megviselt.
Lehet rendesen üti a vasat, rendszeresen sok randit dumál le, és nem az az idő pocsékoló típus...
Jobb lett volna,ha egy közös kávé után mondja meg, miután haza- haza értetek...?
Pont fordítva gondolkodsz.
Akkor jobb lett volna ha a képet látva mondja azt,hogy nem.
Vagy a kg adatokat olvasva, akkor is tudhatta mi a helyzet addig minden tetszett neki!
Vagy mit gondolt tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!