Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ilyen a randin?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz randi élményem volt a pasi jött autóval egy helyre ott várakoztam.

Megáll kiszáll a kocsiból aztmondja : azt hittem vékonyabb vagy majd elmegy.....pfff

Megjegyzem valós adatokat tudott és képet is látott ott minden tetszett neki és dicsért.

#randi #sikertelen randi
2019. okt. 1. 08:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
74%
Lehet fogadásból csinálta...
2019. okt. 1. 10:32
 22/41 A kérdező kommentje:
41éves felnőtt férfi ilyenekben fogad az szép lenne,bár kitudja.
2019. okt. 1. 10:36
 23/41 anonim ***** válasza:
67%
18-as vagyok. Akkor 1 gyökér volt, aki megtévesztett. Ha tinder vagy ilyen randi volt, akkor ne csodálkozz ezen. Egyébként továbbra is fenntartom, hogy ott képek alapján döntesz, tehát vmiért "ő" lett a választásod...
2019. okt. 1. 10:38
 24/41 A kérdező kommentje:

Mindenhol a képek alapján vagyis a látvány alapján dönt valaki ,akkoris ha épp pl munkahelyemen látom meg...akkoris a kép vagyis külleme dönt,mert először csak azt látja bárki utána lehet megismerni milyen a belső tulajdonságai alapján.

Társkereső oldal volt de nem Tinder.

Máskor is volt már elutasítás,de nem ilyen stílusban ez most nagyon megviselt.

2019. okt. 1. 10:41
 25/41 anonim ***** válasza:
37%

Lehet rendesen üti a vasat, rendszeresen sok randit dumál le, és nem az az idő pocsékoló típus...

Jobb lett volna,ha egy közös kávé után mondja meg, miután haza- haza értetek...?

2019. okt. 1. 10:42
 26/41 anonim ***** válasza:
67%
Lehetett volna rosszabb is, például oda se megy vakkantani valamit.
2019. okt. 1. 10:43
 27/41 A kérdező kommentje:

Pont fordítva gondolkodsz.

Akkor jobb lett volna ha a képet látva mondja azt,hogy nem.

Vagy a kg adatokat olvasva, akkor is tudhatta mi a helyzet addig minden tetszett neki!

Vagy mit gondolt tényleg nem értem.

2019. okt. 1. 10:45
 28/41 A kérdező kommentje:
25.re irtam a választ
2019. okt. 1. 10:45
 29/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezek után a netes randizgatást befejeztem.
2019. okt. 1. 10:54
 30/41 anonim ***** válasza:
67%
Merre laksz?
2019. okt. 1. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!