Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek ezzel az érzéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel az érzéssel, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki nagyon tetszett régóta, meg tetszik most is. Szerettem volna vele többet, de nem úgy alakult. Nem lett belőle semmi.

Most olyan érzés van bennem, hogyha úgy alakult az élet jelenleg, hogy nem lehtünk egymásé akkor senki mást nem tudok elképzelni. Volt már másnak is ilyen érzése? Hogyan kezelte?

Ha ővele nem lehet és senki más felé nem tudnék olyan teljes öszinteséggel, akarattal és bizalommal nyitni és párkapcsolatba kezdeni akkor inkább egyedül maradok és így élek tovább, ha nem lehetek boldog azzal akivel szeretnék.

2019. szept. 30. 17:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretném tönkretenni senki kapcsolatát és boldogságát és főleg az övét nem, de örlődni sem jó érzés sajnos. Ez most egy ilyen csiki csuki helyzet sajna. Ezért íram ki a kérdést, hátha kapok valami jó válaszokat és megoldásokat.
2019. szept. 30. 18:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Érzelmileg egy roncs vagyok és nagyon boldogtalan vagyok.
2019. szept. 30. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!