Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel az érzéssel, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Volt egy lány aki nagyon tetszett régóta, meg tetszik most is. Szerettem volna vele többet, de nem úgy alakult. Nem lett belőle semmi.
Most olyan érzés van bennem, hogyha úgy alakult az élet jelenleg, hogy nem lehtünk egymásé akkor senki mást nem tudok elképzelni. Volt már másnak is ilyen érzése? Hogyan kezelte?
Ha ővele nem lehet és senki más felé nem tudnék olyan teljes öszinteséggel, akarattal és bizalommal nyitni és párkapcsolatba kezdeni akkor inkább egyedül maradok és így élek tovább, ha nem lehetek boldog azzal akivel szeretnék.
2019. szept. 30. 17:56
1/12 anonim válasza:
Most bármilyen hihetetlen is, idővel múlni fog ez az érzés.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, jelenleg olyan furcsa ez az egész érzés. Egy beteljesületlen érzelmi ürességet érzek.
2019. szept. 30. 18:02
3/12 anonim válasza:
Pontosan így érzek, csak nőként. De ne keseredj el, elmúlik. Ha nem tápláljuk magunkba ezt a hiányt, akkor idővel jobb lesz, és majd jön valaki, akinél nem lesznek akadályok, hogy együtt legyetek. Jelenleg én is ezzel nyugtatom magam. Kitartást neked!
4/12 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is, pedig már hónapok óta nem találkoztam vele.
5/12 anonim válasza:
Sajnos ezt a nehéz időszakot meg kell élned ahhoz, hogy el tudd engedni egyszer. Bár lehet, hogy van, akit képtelen vagy. Nekem is van ilyen személy az életemben.
6/12 A kérdező kommentje:
Mindíg azok a fránya akadályok. :(
2019. szept. 30. 18:19
7/12 anonim válasza:
Amúgy miért nem lehettek együtt? Van valakije?
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, van valakie sajna.
2019. szept. 30. 18:33
9/12 anonim válasza:
Fel a fejjel kedves Kérdező. Inkább igyekezz túljutni ezen a fájdalmas tapasztalaton, mert rosszabb, ha egy kapcsolat tönkremegy egy harmadik személy miatt.
10/12 anonim válasza:
A csalódást azt hiszem minden ember átéliha többször nem is,de legalább egyszer.Csak ezt a közhelyet tudom idézni,hogy az idő mindent elrendez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!