Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem le, ha piszkalnak? 32 F
Jarok egy helyre, ahol megfordulnak nagyon szep csajok. Es ugye van ott mindenfele hapsi is. Akik idosebbek nalam: valamelyik elvalt, ferjes, gyereke is van.
Folyton a veremet szivjak, allandoan piszkalnak. Es foleg akkor csinaljak, amikor jon valami jo csaj. Akkor aztan rakapcsolnak a cukkolasra. Most irigeyek, mert nemelyik csaj bír, vagy mert ok mar nem 30 koruliek? Es így ugy erzem, ha arra jar valami jofej csaj, total luzernek nez, es igy eselyem sem lesz nala. Maganyos vagyok nagyon, egyedul elek, es amikor kimozdulok, akkor is csak cukkolnak ezek a majmok. most mit tegyek? Nem tudom oket lekezelni. csak azt erzem, hogy irigyek, es emiatt gonoszak is.
"Es ugye van ott mindenfele hapsi is. Akik idosebbek nalam: valamelyik elvalt, ferjes, gyereke is van."
Férjes pasik?
Hat ez elegge gyerekes - reszedrol! Azert szivjak a vered, mert latjak, hogg sikerrel jarnak!
Szamomra egyik fel sem szimpatikus. Aki mast cukkol, az nalam nem fog bevagodni, mert azzal biztos nem nyugoz le. Nem az alapjan formalok velemenyt masokrol. Viszont a Kerdezo kb. 12-13 eves hisztis viselkedese sem vonzo. A durcizas helyett inkabb probald meg elviccelni a helyzetet vagy legalabb kezeld lazan. A hisztis/gyerekes pasi elegge taszito tud lenni.
Ez olyan: "Anyuci, a Pistike meghuzta a fulem az ovodaban buhuhuhu" kategoria.
Annyira megnéznélek téged egy ilyen szituációban mit csinálnál. Osztod itt az észt, lenézed a kérdeződ, de te egy ilyen helyzetben sírva rohannál haza.
Kérdező ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal, mint az #5-ös. Azok a barmok azért piszkálnak, mert irigyek rád és sikertelenek az életben, ezt pedig rajtad vezetik le, kerüld őket.
Aki egyszer kinéz, az piszkálni fog egészen addig, amíg ismeritek egymást, vagy, amíg oda nem versz neki egy jó nagyot.
Ja, nem tudok kiállni magamért, amikor ők többen vannak én meg egyedül. Micsoda férfias viselkedés, többen egy ellen. Érdekes külön-külön egyinek sincs nagy arca, de én vagy a lúzer, aha.
Egyébként csak egy kérdés, te gyárilag vagy ilyen bunkó, vagy tanítanak erre?
Az oszinteseg nem bunkosag :D
A kerdezot nem verik, nem illetik tragar szavakkal stb. Cukkolas miatt hisztizik mint egy 5 eves. Irja, hogy maganyos, tehat nem ez az egyeduli problemaja. Szorongo tipus es nem tud kijonni az emberekkel ugy altalaban. Amugy nem lenne az. Pont azert cukkoljak, mert latjak,hogy bevagja a durcit. Ha nem figyelne rajuk, nem ez lenne.
Az ilyen szanalmas luzereket nem szoktam sajnalni. Segits magadon es Isten is megsegit! Mint mondtam, hozzatok ossze egy randit egymassal es ott apolgathatjatok egymas serult lelket :D
"-Teged is cukkolnak jelentektelen emberek??
- Jaj kepzeld engem is! Borzaszto! Ha ok nem kennenek kb. hetente valtogatnam a noket, de miattuk sikertelen vagyok. Buhuhuhu...
-Naaa gyere ide ha olelgesselek meg te kis hopihe".
Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!