Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezeljem le, ha piszkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem le, ha piszkalnak? 32 F

Figyelt kérdés

Jarok egy helyre, ahol megfordulnak nagyon szep csajok. Es ugye van ott mindenfele hapsi is. Akik idosebbek nalam: valamelyik elvalt, ferjes, gyereke is van.

Folyton a veremet szivjak, allandoan piszkalnak. Es foleg akkor csinaljak, amikor jon valami jo csaj. Akkor aztan rakapcsolnak a cukkolasra. Most irigeyek, mert nemelyik csaj bír, vagy mert ok mar nem 30 koruliek? Es így ugy erzem, ha arra jar valami jofej csaj, total luzernek nez, es igy eselyem sem lesz nala. Maganyos vagyok nagyon, egyedul elek, es amikor kimozdulok, akkor is csak cukkolnak ezek a majmok. most mit tegyek? Nem tudom oket lekezelni. csak azt erzem, hogy irigyek, es emiatt gonoszak is.

2019. szept. 7. 02:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Te tipikusan az a bunkó vagy, aki, ha látja, hogy a másik ember a padlón van, még bele is rúg egyet, hányok az ilyenektől. Az utolsó válaszodból kiderül, hogy még kavarógép is vagy, de ezen már meg sem lepődök.

Ja és a lelkemnek nincs semmi baja, megszabadultam már régen az ilyen tetvektől, ha véletlen szembejön velem az utcán rám se mer nézni, pontosan tudja, hogy egy rossz szó és baj lesz.

Egy napon majd te is kerülsz ilyen helyzetbe, aztán majd meglátod, hogy nem úgy működik a világ, hogy kiállsz magadért és akkor majd megoldódik minden, taknyos...

2019. szept. 8. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

"Pontosan tudja, hogy egy rossz szo ea baj lesz" ahahahahahhahahahah

Persze persze. Most olyan jot nevettem :D

Egy rossz szo es = te a foldhoz vagod magad es a hiszteria kozepette valaki hivja a mentoket, hogy baj van. :D

Velem nem fordulhat elo ilyesmi. Engem ugy neveltek, hogy ilyenekkel ne foglalkozzak. Ennek koszonhetoen kedvelnek, vannak barataim es minden teren sikeres vagyok. Nyilvan a magad fajta hiszterikak errol mit sem tudnak, hiszen a szanalmas es magukat sajnaltato embereket mindenki kerulni. Azert koszi a valaszt, jot nevettem igy alvas elott :D :D :D

2019. szept. 9. 01:02
 13/15 anonim ***** válasza:

32 évesen cukkolnak? Küldd már el őket a p***ába aztán kész. Idősebbeket, főleg házasokat beoltani a legkönnyebb fiatalként.

Ha valamit mond valamelyik utána kell tenni, hogy "mondta az öreg a ráncai mögül majd elment pelenkát cserélni" vagy "úgy hallottam idősebb korban már maximum csak a szájukkal tudnak bravúrozni az öregurak" vagy "csak vigyázzatok hogy a nagy duma közepette el ne essetek a szoknyátokban". Mindenre van valami jó válasz amitől csöndben maradnak.

2019. szept. 10. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te úgy vagy ilyen bunkó rosszindulatú kavarógép, hogy ilyenre neveltek?

Elképzelem a szituációt: "Kislányom, fontos, hogy legyél bunkó a másikkal, ha valaki segítséget kér, mindenképpen alázd meg és forgasd ki a szavait."

Ja, annyira sikeres vagy minden téren, hogy ide jársz fel, azért, hogy belerúgj azokba, akik segígséget kérnek. Az ilyen szánalomgépek, mint te, azért csinálják ezt, mert sikertelenek, frusztráltak az életben és ahelyett, hogy magukba néznének és változtatnának, inkább másokkal bunkóznak. Boldog vagyok, hogy megszabadultam a hozzád hasonlóaktól :D

2019. szept. 10. 23:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek koszonhetoen kedvelnek, vannak barataim es minden teren sikeres vagyok."

Jé milyen elszállt ez a 76 % :) Nem mondod? Barátai általában mindenkinek vannak, kedvelni is mindenkit kedvel néhány ember, és mindenki sikeres abban ami neki való, úgyhogy ez nem ilyen kétbites dolog. Még ha épp párkapcsolat témában pillanatnyilag magányos is a srác. Viszont te elég korlátolt vagy. Tényleg, komolyan nem tudod elképzelni a szitut hogy van sok idősebb, magányos, rozoga de kellőképpen domináns pasi és bemegy egy ifjú titán, és ha szép nő van a közelben, a konkurencia bevadul? Pedig nem bonyolult és elég általános jelenség. Csak ki kellene nyitnod a szemed a nagyvilágban. Vagy lehet hogy még ilyet nem tapasztaltál... Pedig még nőként is nagyon feltűnő ez sokszor a férfiak körében. Egyébként meg hiába erőlteted hogy milyen jót nevettél, mert az ilyen lenéző embereknek egy őszinte jóleső nevetése sincsen. Minden csak a "neveltetés" szerinti képmutatás miatt van. "Barátaid" is azért vannak hogy nehogy lúzernek hívjon valaki, te szegény...

Kérdező, a konkurenciaharc komoly dolog :) Tényleg szólogass be te is nekik, de először is keríts egy fiatal havert vele menjetek, és akkor már 2:sok az állás.

2019. szept. 19. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!