Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy buliban nem sikerült köszönnöm egy ismerősömnek, akivel régebben volt köztünk egy rövidke románc is, válaszul brutálisan levegőnek nézett, hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Sajnos, mikor először találkoztam vele aznap, nem tudtam vele felvenni a szemkontaktust, egyszerűen nem volt rá megfelelő alkalom, hogy ráköszönjek. Ezután egész nap úgy tett, mintha ott sem lennék, a további köszönési próbálkozásaimat teljesen figyelmen kívül hagyta, pedig szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy legalább valahogy megpróbáltam volna rendezni a dolgot. Mi történhetett, miért csinálta?2019. júl. 17. 23:11
1/9 anonim válasza:
Sehogy nem kell kezelni. Lehet, hogy amúgy is átnézett volna rajtad, ha köszönsz elsőre, ez meg kapóra is jött.
2/9 anonim válasza:
Ő is megerőltethette volna magát a köszönéssel, ha már észrevett:) Vagy legalább feléd nézhetett volna párszor, lehet igaza van az elsőnek, h kapóra jött neki, h valahogy lerázzon.
Mindenesetre elég gyerekes viselkedés a részéről. Ne legyen ezért lelkiismeret furdalásod, hogy nem gázoltál át a tömegen, hogy a szemébe nézve hangosan ráköszönj.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem jött neki kapóra, mikor már kicsit többet ivott odajött és számon kérte rajtam.
2019. júl. 18. 04:33
4/9 anonim válasza:
Istenem ezek a hiabavalo erzelmek iranyitotta jatszmak... annyira gagyi.
5/9 anonim válasza:
.."hogy kezeljem?"
Számon kérte rajtad, gondolom elmondtad neki mi van. Ennyi. Kezelted a dolgot.
Nem kell még egyszer felhoznod vele a témát, akkor az lenne a gond, hogy túlságosan próbálod kimagyarázni magad
6/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam neki semmit, került utána egész este.
2019. júl. 24. 22:50
7/9 anonim válasza:
Gratulálok, ócska játszmára ócska játszmával reagáltál. Megérdemlitek egymást.
8/9 anonim válasza:
"Nem sikerült köszönnöm"
Ez most komoly? Odamész, azt mondod szia, és lám köszöntél is. Mi olyan kibeaszott nehéz ezen?
9/9 anonim válasza:
Kîvànom, hogy ez legyen a legnagyobb gond az életedben. Amúgy tojd le, gyerekes reakció tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!