Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezd körvonalazódni az igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd körvonalazódni az igazság?

Figyelt kérdés

Olvastam egy másik kérdésnél hogy 25 év feletti szűz srácoknak milyen esélyeik vannak barátnőt találni. 90% ban az elvileg női válaszokban az van hogy nekik ilyen partner kizárt/nem kell. De miért ?

Miben különbözik mondjuk egy másik férfitől akinek volt 1db barátnője egy pár hónapig? Ha most tegyük fel a srác elszalad egy prostihoz és megdugja, azzal megváltja a világot? Mivel lesz jobb partner ezáltal? Arról nem is beszélve hogy eme szánalmas cselekedett után meg pont ezért nem adnátok neki lehetőséget az ismerkedésre. Ott van szerencsétlen 25 éves srác és senki nem kezd vele azért mert szűz, utána lesz 30-35-40 éves és egyre reménytelenebb lesz a helyzete, és mind ezt azért mert már 25 évesen is meg volt bélyegezve hogy alkalmatlan mert mert nem piasan egy osztálykiránduláson vagy egy tini házibuliban vesztette el 16 évesen ahogy az elvárt lenne ezek szerint?

2019. szept. 29. 21:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%

1-es, azért ez eléggé 22-es csapdája. Az ilyen lányokkal elég nehéz még véletlen is összefutni a 4 fal miatt.

Én is kb márcsak abban reménykedek, hogy a munkahelyen belebotlok egybe, mert én sem vagyok eljárós...

2019. szept. 30. 07:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lányok járnak iskolába, meg buszon is egy csomó ilyen lánnyal is össze lehet futni. Vagy jobb esetben a társkeresőkön is előfordulhatnak.

Nem a kifogásokat kell keresni, hányszor mondjam még?

De mint szoktam mondani, mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni.

2019. szept. 30. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!