Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezd körvonalazódni az igazság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd körvonalazódni az igazság?

Figyelt kérdés

Olvastam egy másik kérdésnél hogy 25 év feletti szűz srácoknak milyen esélyeik vannak barátnőt találni. 90% ban az elvileg női válaszokban az van hogy nekik ilyen partner kizárt/nem kell. De miért ?

Miben különbözik mondjuk egy másik férfitől akinek volt 1db barátnője egy pár hónapig? Ha most tegyük fel a srác elszalad egy prostihoz és megdugja, azzal megváltja a világot? Mivel lesz jobb partner ezáltal? Arról nem is beszélve hogy eme szánalmas cselekedett után meg pont ezért nem adnátok neki lehetőséget az ismerkedésre. Ott van szerencsétlen 25 éves srác és senki nem kezd vele azért mert szűz, utána lesz 30-35-40 éves és egyre reménytelenebb lesz a helyzete, és mind ezt azért mert már 25 évesen is meg volt bélyegezve hogy alkalmatlan mert mert nem piasan egy osztálykiránduláson vagy egy tini házibuliban vesztette el 16 évesen ahogy az elvárt lenne ezek szerint?

2019. szept. 29. 21:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
De bezzeg annak a szűz 25 éves srácnak meg nem kell az ugyanolyan stílusú, szűz, önbizalomhiányos, félénk, teljesen átlagos lány, aki inkább a négy fal között szeret lenni szabadidejében.
2019. szept. 29. 21:46
 2/22 A kérdező kommentje:

Első :

Ki írta hogy a példa alany önbizalomhiányos, félénk? Akármi oka lehet hogy szűz, nem biztos hogy a személyisége az oka.

De szerintem kellene neki egy átlagos , szűz , felénk lány. (Ha tényleg átlagos nem duci lánnyal keverendő )

2019. szept. 29. 21:50
 3/22 anonim ***** válasza:
25%
1-es te bolond vagy :D
2019. szept. 29. 21:51
 4/22 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, csak a félénk, önbizalomhiányos fiúk nem mernek kezdeményezni a lányoknál és emiatt lesznek még 25 évesen is szüzek. Mert nehogy azt mondja már valaki, hogy akinek van önbizalma, pozitív kisugárzása, az még 25 évesen, vagy afölött is szűz és nem tud felmutatni egy normális kapcsolatot se.

De, kérdező, aki 25 évesen is szűz, fiú létére, annak a személyiségével problémák vannak.

Most mi van? :D Tudod, hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja.

2019. szept. 29. 21:54
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

De miert?

Mert, ha pl szuz, akkor nagy valoszinuseggel NEM volt meg soha stabil, erett, felnott parkapcsolatban.

25-30-35 felett pedig a nok nem a kamasz szerelmet keresik, hanem azt a ferfit, akivel akar csaladot is alapithat.

Nem a szexualis tapasztalat, hanem a parkapcsolati tapasztalat hianya az igazi gond.

2019. szept. 29. 21:56
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Pont 25 évesen vesztettem el, a csajjal társkeresőn ismerkedtünk meg és találkoztunk előtte párszor, ő hozta fel a szex témát, nem komoly kapcsolatot keresett, annyira nem voltam oda érte, de túl akartam esni az elsőn. Nem mondtam el neki, h szűz vagyok, nem is kérdezte, mert fel se merült benne. Elég bénának éreztem magam, nem volt egy nagy élmény, de érdekes mód a csaj kifejezetten élvezte és utána se merült fel benne,h szűz voltam, sőt még hívott is, h benne lenne újabb menetben.
2019. szept. 29. 22:00
 7/22 A kérdező kommentje:
Teljesen elképzelhetetlen hogy a személy a fiatal éveit számára fontosabb dologgal töltötte? Pl apja cégét vette át, sokat tanult, hobbijának élt (sportolt, zenélt stb) akármivel eltöltötte a szabadidejét és ez miatt nem is próbált csajozni! De elment az idő és már 1-2 éve szeretne ismerkedni de mivel van amolyan baromság hogy ilyen korban biztos valami nem stimmel vele, ezért mindenki elitasitja.
2019. szept. 29. 22:01
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Mondom, ez nincs a homlokodra írva, hogy szűz vagy. Tőlem meg se kérdezte a csaj, mielőtt lefeküdtünk. Ha nem vagy hülye, akkor nem reklámozod magadról, így pedig senki nem tudja meg.
2019. szept. 29. 22:04
 9/22 anonim ***** válasza:
30%

És ha visszautasította 100 nő akkor mi van?

És ha 100 nőt utasított vissza akkor mi van?

És ha senkit nem utasított vissza és őt sem utasította vissza senki akkor mi van?

Semmi nincs.

2019. szept. 29. 22:05
 10/22 A kérdező kommentje:

De miert?

Mert, ha pl szuz, akkor nagy valoszinuseggel NEM volt meg soha stabil, erett, felnott parkapcsolatban.

25-30-35 felett pedig a nok nem a kamasz szerelmet keresik, hanem azt a ferfit, akivel akar csaladot is alapithat.

Nem a szexualis tapasztalat, hanem a parkapcsolati tapasztalat hianya az igazi gond.”

Ezzel nem értek egyet! Párkapcsolati tapasztalat? Hogyan? Ha senki nem jön össze vele , nem is lesz neki! Azt hogy mennyire érett a gondolkozása azt egy beszélgetés alatt fel tudná a nő mérni. De nem is akarjak ! Csak azzal foglalkoznak szexelt e már! 😂👍🏻

2019. szept. 29. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!