Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg elfogadóbbak a nők hibáival szemben, mint fordítva?
Azzal egyet értek, hogy a férfiakat sokkal kevésbé érdekli ha az adott hölgyemény otthon lakik.
A fontos, hogy dolgozzon és ne az legyen, hogy anyu apu tartja el.
Külső tekintetében, testi adottságok elfogadásában szerintem nem vagyunk elnézőbbek persze ezt a magam nevében mondom.
Ez úgy működik, hogy valóban elfogadóbbak, de aztán jön az érdektelenség...
Majd amikor már kipottyant 2-3 babóc, akkor pláne.
Szóval nem árt, ha már az elején összepasszolnak a párok.
"Szerintem nagyon fontos a neveltetés is, mert ha az a 20as nő el volt kényeztetve tárgyakkal és lelkileg is, akkor érzelmi értékrendje sincs ismerkedéskor és párkapcsolatban sem"
Majdnem mind1ik elvolt kényeztetve, ha azt nézzük:
- nekem jár, mert megérdemlem
- oldja meg a hapsi
- nekem nincsenek kötelességeim
- blablabla...
"Férfi jobban elfogadja ha nő vékony mint fordítva"
Igen, a férfi elfogadja a kor szépségideálját, zseniális. <eyeroll>
ELFOGADNI valamit nem azt jelenti, hogy NEM PROBLÉMA. Azt jelenti, zavar, de valamiért cserébe szemet hunyok felette.
Ha egy nő nem szereti az alacsony, dagadt pasikat, de dolgozni sem szeret, akkor együtt lesz a dagadt, alacsonnyal a pénzéért. Elfogadja a külsejét a pénzért cserébe. Attól még rondának tartja, de valamit valamiért.
Ha egy férfi nem találja vonzónak a rövid hajú, elhízott nőket, de pinahiánya van, elfogadhat egy rövidhajú elhízottat. Nem fog neki tetszeni, de a pinahiány nagyobb.
Általában a nőknek NEM PROBLÉMA a hiba, míg a férfiak ELFOGADJÁK. Mondjátok, hogy a nők sokat válogatnak - igen, mert ők nem akarják, hogy ott legyen a szemük előtt valami, ami zavarja őket, ami miatt egyre szarabbul érzik magukat a kapcsolatban. Míg lehet, hogy a férfi undorodik a narancsbőrtől, megérinteni sem szereti, de kell neki a meleg punci, a társaság. És nőnek nem jó ilyen kapcsolatban lenni, ahol az a hozzáállás, hogy "na jó, elfogadlak, engedélyezem a heti egy borotválást, a heti 4 edzést, ma ehetsz csokit, stb".
Egyértelmű.
Ez pont olyan, mint ahogy a kutyámnak is elnézem, hogy a kertembe szarik, de a szomszédomnak, vagy neked biztosan nem engedném!
Nincs olyan hogy "a férfiak" meg olyan hogy "a nők", nem igaz hogy duciság a nőknek nagyobb gond, nem igaz az egész amit írsz. Egyes emberekre igaz lehet másokra meg nem, úgyhogy feleslegesen kombinálsz hogy A NŐK meg A FÉRFIAK.
Egyedül a mamahotelt veszik cikibbnek férfinél általánosan, de ez inkább a "mama" miatt és az életképteenség miatt van, nem az otthon lakás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!