Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg elfogadóbbak a nők hibáival szemben, mint fordítva?
Amit felsoroltál, nincs így.. amúgy én ezeket elfogadom egy férfin, viszont félreértés ne essék: nem jelenti azt, hogy bármelyik félénk/duci/mamahoteles férfival összejönnék, aki csak kikezd velem és ez hasonlóképpen van a férfiaknál is. Érdekes, én nem látom azt a hatalmas elfogadást, amit a férfiakról írtál. Bármilyen közösségbe kerülök, azt tapasztalom, hogy a férfiak kritikusabbak, szivatnak, kötekednek.
Máskülönben ha valaki nem akar összejönni veled, az azért van mert nincs benned semmi, ami megfogta volna őt. Ha valaki megtetszik, akkor elfogadom a hibáit is. De ha semmit nem látom, ami megfogna rajta, akkor nem. Elég röhejes, hogy úgy állítod be a kapcsolatokat, mintha CSAK az elfogadásról, elnézésről szólna. Vannak bármilyen pozitívumaid, ami miatt megkedvelne valaki a hibáid mellett? Gondolom te is az olyan nők hibáit fogadod el, aki valamiért tetszik neked. De ha olyan nőről lenne szó, akin jóformán semmi sincs, ami szimpatikussá tenné őt, akkor te sem vagy olyan elfogadó szerintem.
Pl mentálisan beteg nőként simán lehet esélyed, férfiként nem.
Egyébként én azt mondanám, hogy más dolgokkal kapcsolatban elfogadóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!