Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban minden normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban minden normális, szimpatikus nő foglalt vagy csak egy kifogás az elutasításra az hogy bocsi de van barátom?

Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 11:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Valójában tökmindegy mivel koptat le, a lényeg úgyis ugyanaz, hogy nem kellesz neki.

2019. szept. 14. 17:31
 22/28 AliceGamer ***** válasza:
100%

Szerintem valahol a “nem akarom megbántani” és a “ így könnyebb” közt van az igazság. Tény sok lány mondja ezt, mert tényleg ezzel a legkönnyebb “lerázni” a pasit.

Bevallom én egyetlen egyszer alkalmaztam ezt, amikor nem akart leszállni rólam a srác. (Messengeren írogatott). A végén benyögtem hogy 3 hete lett egy barátom, holott nem is volt igaz. Azóta nem teszek ilyet. Egyszerűen elmondom az igazságot.

Ez azért van, mert saját maguknak se akarnak bűntudatot kelteni, “ megelőzik a bajt”. Meg igen van akit csak így lehet lekoppintani.

2019. szept. 14. 19:05
 23/28 anonim ***** válasza:
97%

"Egyébként pont saját magatoknak köszönhetitek, hogy nem fogadjuk el könnyen a visszautasítást"

Magamnak köszönhetem? :D 6 éve van párom. Ha valaki próbálkozik, akkor azonnal közlöm. Ha tovább kotnyeleskedik, meghazudtol, akkor akár az utcán is fennhangon közlöm, hogy hagyjon már a jó büdös francba békén. Mert így kell. Volt, aki buliban azt kérte, hogy ha tényleg van párom, akkor hívjam fel. Én sem tudtam először köpni-nyelni, majd kiosztottam és mindenki előtt szándékosan égettem be. Ezt érdemli a fajtád!

2019. szept. 15. 04:50
 24/28 anonim ***** válasza:
5%

19#

Mindig ezt csináljátok, ha nem tudtok mit válaszolni a kérdésekre, akkor jön a megalázás: "ne hisztiz".

Tipikus női taktika, már rég ismerem. Nem ülök már fel neki. Persze tudom, hogy elvileg férfi vagy ,csak azt nem értem akkor miért viselkedsz úgy mint egy nő.

Ha valaki felvet dolgokat ami kényes, akkor le kell lúzereni, hagy szégyelje el magát. El kell terelni a kényes témáról a szót. Nehogy esetleg kiderüljön, hogy bizony a nőkben is lehet hiba.

Szóval, ha annyira okos vagy, akkor a terelés és személyeskedés helyett a témához szólj már hozzá légyszíves.

Nem zaklatok senkit egyébként, és csak akkor kezdeményezek, ha van kölcsönös szemkontaktus.

A nők sem kerülnek, nem rég váltam el, előtte több hosszú távú kapcsolatom volt. Mostanában pedig voltak egyéjszakásak, randik, ismerkedések.

Persze Neked egyszerűbb mindenkit az incel kategóriába beraknod, aki nem ért egyet veled.

Nem normális az, hogy egy nő mindig csak jó, hibátlan lehet.Mert ezen az oldalon mindig csak őket véded. Miért kikezdhetetlenek? Ők valami felsőbb rendű lények, akik eredendően jók?

Szerinted követhet el egy nő is hibát, vagy csak a férfi hibás mindig mindenért?

2019. szept. 15. 06:30
 25/28 anonim ***** válasza:
4%

23#

Kicsit félreértettél. Tehát megpróbálom szájbarágósan.

Azért nem fogadjuk el könnyen a visszautasítást mert:

1.A nem sokszor nem nemet jelent, hanem talánt egy nőnél

2.Hiába van egy nőnek barátja, többször előfordult, hogy kapcsolatban lévő nő nyitott volt az ismerkedésre (Liánozás)

3.Mivel már a férfiak is tudják, hogy sokszor nem igaz, hogy van a nőnek barátja, csak egy kifogás, ezért nem ülnek fel neki. Ezt egy fajta küzdelemnek gondolják. Sokszor mondják a nők, hogy értük meg kell küzdeni, és ez a " van egy barátom" szöveg is valami ilyesmi is lehet akár, hogy most akkor mit csinál feladja, vagy hajlandó még küzdeni értem gondolatokat is feltételez egy férfi a nőtől ha ezeket hallja.

Szóval mivel a nők jó része így viselkedik ( lehet, hogy Te vagy pont a kivétel, azt elismerem) ezért írtam, hogy a fenti 3 pont miatt fognak tovább próbálkozni, mert a nők ilyenek, és tudják, hogy lehet még esélyük akkor is ha egy nő kimondja a " van barátom" varázsszöveget.

Ennek az egésznek persze Te áldozata vagy, mert Neked tényleg van barátod, és valószínűleg feltételezem, hogy boldog vagy vele és nem akarsz váltani, de ha Te ilyen nehezen lerázható férfival találkozól akkor ez fenti 3 pont alapján viselkedő nőtársaidnak köszönhető.

Hiszen ha nem lenne esély akkor mi értelme lenne a férfinak tovább forszírozni a dolgot. Honnan tudjuk előre egy " van barátom" benyögése után, hogy nálad nem fogunk sikerrel járni, amikor statisztikailag meg van rá az esély?

2019. szept. 15. 07:07
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

21#

Nem biztos, hogy nem kellek neki. Többször előfordult, hogy először le akartak koptatni, mert azt gondolták, hogy csak egy éjszakára kellenének, de aztán később jobban megismert és aztán rájött, hogy komolyak a szándékaim és aztán kapcsolat lett belőle.

2019. szept. 15. 07:17
 27/28 Diazepam ***** válasza:
97%
A nem nemet jelent. Lehet, hogy te utána ostromolod a hölgyeket továbbra is és nagy nehezen szánalomból, unalomból mégis összejön egy felszínes kapcsolat, de ennek meg mi értelme van?
2019. szept. 15. 18:14
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is hazudtam már hogy van nőm mivel az illető hölgy annyira agreszivan belemászott a privát szférámba hogy az már engem irritált.

Konkrétan a nevét se tudtam azt meg ez itt mingyár házasodna. Egyszerűbb volt így lekapcsolni.

2019. szept. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!