Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még szingli 35-40 éves pasit találni valahol? Vagy aki normális, az mind foglalt?
Annyi idős korban már a férfiaknak áll a világ, azok csalhatják a feleségüket amíg az asszony otthon szoptatja a gyerekeket.
Viszont 30 éves kor alatt meg nagyon nehéz egyáltalán ismerkedni egy férfinak.
Az élet valahol visszaadja ezt.
Egy csomó ilyen férfi van mindenfelé. A munkahelyemen, az edzőteremben, a hobbijaimban is találkozok ilyen férfiakkal.
Normálisnak mind normális, de egyik sem az a kategória, akitől rögtön lecsúszik a bugyid, így maradnak egyedül.
38f
35 f, elvált , két gyerek, engem a feleségem csalt meg , ezért váltam. Azóta egyedül vagyok.
Hogy normális vagyok-e? Passz, azt csak más tudja megmondani. Káros szenvedélyeknek nem hódolok, vannak terveim a jövőben, nem csak élek máról holnapra, nincsenek idióta perverz fétiseim, rendezetten élek, nagyvonalakban ennyi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!