Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év felett tényleg az összes normális lány foglalt?
Elkezdtem dolgozni egy új helyen diákként, megismertem 4 lányt szintén egyetemisták, az összes több éve kapcsolatban van. Bár önmagában is elgondolkodtató, hogy 4-ből 4 foglalt, de ennek hatására belegondoltam és a női ismerőseim nagy része az egyetemről szintén kapcsolatban van hosszú ideje. Igazság szerint nem is ismerek velem egykorú szingli lányt.
Elmegyek bulizni, ott is gyakran belebotlok "bocs van barátom"-ba.
Munkahely, egyetem, ismerősi kör, buli, lényegében mindenhol foglalt lányokba botlok, magamat ismerve ha utcán elkezdenék leszólogatni lányokat biztos ott is mindegyik kapcsolatban lenne. És nem csak kamuzzák, hogy lekoptassanak utána szoktam nézni fb-n, ig-n tényleg van barátjuk.
Hogy lehetséges ez?
Más
16-17 évesek között keresgélek én is, de beszólogatnak haverok hogy mit akarok olyan kislányoktól, meg néha én is túl fiatalnak érzem :D de nemigazán van más lehetőség.
Ismerek olyanokat, hogy 16-17 éves kora óta együtt van a barátjával(6-7 éve)....
A normális lányok 18 éves korukra már elkeltek. Aki maradt, az többnyire pénzvadász, felszínes, über ronda, vagy aszex.
14 évessel lefeküdni? Teeee TULIPÁNTAPOSÓ!!!4!!4!4444NÉGYNÉGYNÉGY! :D :D :D :D
#9 Minimális ideig.
#8 válaszoló is írta, max 1 hónapig volt egyedül 2 kapcsolata között, én is ismerek egy ilyen lányt aki szintén rövid időn belül talált újra barátot.
Fogd ki pont azt az 1 hónapot amikor szingli...De ne túl korán mert még nem tette túl magát az exén, de sokat se várj mert már jön a következő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!