Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban minden normális, szimpatikus nő foglalt vagy csak egy kifogás az elutasításra az hogy bocsi de van barátom?
jaj hagyjuk mar, ha meg azt mondjuk hogy nem vagy az esetem, akkor jon a gyalazkodas, az "azt huszed te olyan szep vagy?" stb stb.
en is kb kopninyelni nem tudnek elsore ha kepet kernel, pedig van a telefonomban nem is egy. de semmi szuksegem egy idegennek mutogatni.
11#
jaj hagyjuk mar, ha meg azt mondjuk hogy nem vagy az esetem, akkor jon a gyalazkodas, az "azt huszed te olyan szep vagy?" stb stb.
Ok idegennek nem mutogatod a telefonod, de miért érdekel akkor egy idegen gyalázkodása? Miért kell adni egy idegen véleményére?
Ráadásul, ha Te hazudhatsz, mert így könnyebb akkor azt is elfogadod ha egy férfi hazudik Neked, mert mondjuk így könnyebb ágyba vinnie? Vagy azt már nem? Csak a nők hazudhatnak?
13#
Szerintem nem azért hazudnak a nők hogy barátjuk van -ha nincs is- , hogy ne bántsák meg a férfit, hanem ahogy Te is irtad ez így könnyebb nekik.
Férfiként sem akarom én manipulálni ( akarja a fene, de a őszinten megmondom mondjuk a 4. randi után , hogy gyere fel du..gjunk akkor nem jön, viszont ha azt mondom gyere fel filmezni, vagy borozni, akkor még ő fogja rámvetni magát)
Szóval nekem sem a manipuláció a cél, csak azt vettem észre, ha egyenes vagyok akkor az nem tetszik, ha kitalálok valami áldolgot amiről mindketten tudjuk hogy miről szól akkor érdekes módon működik.
Szóval fene értiba nőket, hogy miért nem tudnak egyenesek lenni, és miért nem működik náluk ha egyenes vagy velük.
Más szóval nyugodtan hazudnak, és hazudni kell ha akarsz tőlük valamit. Mi a fenéért kell ilyen bonyolultnak lenni?
Hányok ettől a viselkedéstől.
nemtudom, en meg nokent azt vettem eszre, ha nem jatszmazom hanem egyenes vagyok akkor az "nem noies", meg " r ibancos", stb. volt h kb ram is unt a pasi mert latta h megkaphat, mert belezugtam es mondtam h igen atmegyek meg raerek barmikor. ha meg keretem magam, akkor vagyok erdekes, jo "vad" amiert dolgozni kell. mondjuk szerintem az nem jatszmazas vagy hazugsag, hogy felhivod a masikat "borozni", ez siman a ket ember kozti flort, jatek kategoria, nem tudom te miert vagysz arra h azt mondd elso alkalommal te no gyere d gni he. en pl sztem a bdsmet es komolyabb kapcsolatban siman megy ez, extremebb dolgokra is ra lehet venni, de no is vagyok emellett es vagyom ra h nokent kezeljenek, meghoditsanak, utana lehet mar durvulni meg bh aszni. de nem allatok vagyunk en szeretek beszelgetni is:D foleg ha nem szex csak mert nyilvan akkor nem varsz a 4. randiig, az mar egy ismerkedes nem egy szexkapcsolat....
szerintem en nem vagyok bonyolult, de ugy vettem eszre ha nem taktikazom, valaszolok rogton, mert örülök h irt a masik, akkor nem tunok eleg ertekesnek, es hamar elkonyvelik h ez egy "konnyu preda". mert pl vizsgaidoszakban tenyleg nem jarkaltam el mert csak itthon tanultam, es kb mindig tudtam rogton válaszolni, es ugy tunhetett h a pasi korul forog az eletem.
szoval nokent se olyan konnyu hidd el. mondjuk en mar les zarom igazabol, meg is talaltam a parom, akivel nem kellett taktikaznunk es szeretjuk egymast.
"Talán ha lenne a nőkben annyi gerinc, hogy ne hazudjanak. Így is a férfinak kell küzdenie a nőért. Még annyi nehézséget se vállalsz, hogy esetleg őszinte legyél?"
Talán ha lenne a férfiakban annyi gerinc, hogy az őszinte visszautasítást elfogadják és nem tapadnak továbbra is, akkor nem lenne szükség kegyes hazugságokra.
15#
Köszi, hogy nem a tipikus személyeskedésbe mentél át, mint az itt lévő nők többsége. Ajánlak minden kedves nő figyelmébe, hogy így is lehet és nem csak megsértődve a másikat alázni.
Örülök, hogy vannak még ilyen nők. Sok sikert a párkapcsolatodhoz!
Amit írtál az teljesen jogos, elismerem.
16#
És amiért a férfiakban nincs annyi gerinc akkor már Te is gerinctelen leszel?
Ha mindenki eldobja a szemetet az utcán akkor inkább Te is eldobod?
Egyébként pont saját magatoknak köszönhetitek, hogy nem fogadjuk el könnyen a visszautasítást. Ha a nem mindig nemet jelentene és nem talánt akkor esetleg egyszerűbb lenne a férfi dolga is.
Amúgy mit érdekel Téged, ha nem fogadja el? Szemébe mondod, nem jössz be és kész. Sarkon fordulsz és otthagyod Miért félsz egyenesnek lenni? Nyúszi vagy?
Ennyi bátorság meg tartás legyen már benned. Mindig a férfiakat szidjátok, hogy nem mernek kezdeményezni. De Ti se mertek egyenesek lenni?
Ne hisztiz mar, nezni is rossz. Pont ez a kislanyos viselkedesed az, ami miatt messzire kerulnek a nok. Te is tipikusan olyan vagy, aki boldog boldogtalant zaklat, mert veled ismerkednie KELL mindenkinek. Nem kell. Es nem is fognak egy vadidegennel. Ezt kene mar felfognod neked es a kispajtasaidnak. Egy egyetemi bulin ez meg bejovos lehet, hogy ott leszolitasz valakit. Azota ezt mar reg ki kellett volna noni. Megrekedtel valahol a tinedzser korszak vege fele, es fullba nyomod a kretent. Szintet kene lepned, de arra meg alkalmatlan vagy rengeteg szempontbol. Maximum az ejszakai pillangokat hivogatod borozni, de ott is elore fizetsz erte.
43F
Beneztem, termeszetesen #18-asnak akartam irni. Bocs Diazepam!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!