Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint aki (férfiként) húszas évei elején szűz/sosem volt párkapcsolata azzal biztosan nem stimmel valami? Lentebb kifejtem.
Elsősorban lányok, nők válasza érdekel, de bárki véleményét szívesen fogadom.
Na szóval 22/f vagyok, szűz. Ez nyílván nincsen a homlokomra írva, de ha most valaki lánnyal elkezdene alakulni valami, nagyon félnék az előítéletektől. Ugyebár ezt a tényt nem tudnám a végtelenségig elhallgatni(elvileg amúgy is fontos az őszinteség). Szóval aggódnék, hogy a kiszemeltem azon nyomban dob, ha erről tudomást szerez. Biztos azt gondolná, hogy valami nem stimmel velem kapcsolatban,csúnya szóval selejtes vagyok.
Ezen az oldalon is gyakran olvasom, hogy velem hasonló korban a nők már egy kiforrott, kész férfit várnak el, párkapcsolati és szexuális tapasztaltsággal. Nemigazán van kedvük kezdőkkel szenvedni.
Szóval lányok, ha tegyük fel, hogy elkezdtek randizgatni egy értelmes, jószándékú pasassal akivel fogjuk rá megvan valami kölcsönös szimpátia. És ha egyszer csak kiderülne róla, hogy abszolút kezdő és ti lennétek neki az első akkor már elvből dobnátok vagy inkább adnátok esélyt?
Bocsi amúgy, ha kicsit önfényezősre sikerült az előbbi leírás, de optimista vagyok és feltételezem, hogy sikerül jó benyomást tenni a kiszemelt hölgyben, addig a pontig amíg ki nem derül sötét titkom. A fórumot böngészve látom, hogy sok előítélet él a késői szűz pasikról. Attól tartok ezt majd a való életben a saját bőrömön is sikerül megtapasztalni...
Utolsó vagyok.
Mondom a fentieket 23 éves férfiként.
Utóiratként:
A csajozás az nem kötelezettség, hanem lehetőség. Ha élsz vele felkészülsz és vagy szerencséd van, vagy nincs. De a nagy számok törvénye alapján egyszer összejöhet. Nem a másik nemet kell ostromozni, mert nyilván sokan a tipikus közhelyes idióta nőkre gondolnak akiknek bmw meg mercédesz kulcs vezet a bugyijukba, de tegyük félre már ezeket a szarságokat, nem minden nő ilyen. Csak aki meg bonyolultabb azzal meg nem akarnak törődni a férfiak, mert túl nagy falatnak tartják őket, pedig elég néha pár szép szó.
Mindent összevetve igen, valóban 50-50% esélye van a férfiaknak mint a nőknek.
De ez ugyanolyan ferdítés mint amikor egy cégben azt mondják, hogy az átlagfizetés 300 000 forint. Később meg kiderül, hogy az alkalmazottak 90%-a 150 000 forintot keres. Pusztán van 1-2%-nyi igazgató meg vezető, akik fizetése 2-3 millió és így az összátlag a cégben fizetések terén kijön 300 000 forintban.
De ugyanez a helyzet a közgazdaságban is. Pl amikor egy politikus azt mondja, hogy Magyarországon nincs szegénység, mert az átlagvagyon X forint, akkor abba automatikusan bele kell gondolni, hogy abban az átlagban benne van Mészáros Lőrinc vagy Csányi Sándor több milliárd forintos vagyona is.
Na ugyanez a helyzet a csajozás terén is amikor valaki azt mondja, hogy ugyanannyi esélyük van a férfiaknak is mint a nőknek. Ez csak nagyátlagban igaz, de valójában ez úgy néz ki, hogy a férfiak felső 10-15%-a az nagyjából bárkit megkaphat és több tucat nővel szexelhet kénye-kedve szerint, míg a férfiak alsó 80-85%-a az óriási munka és áldozat árán tud csak összehozni valamit (vagy nem).
A közgazdaságtanban van egy olyan dolog, ami a piaci egyenlőtlenségeket méri, ez a Gini-index. Ahol a Gini-index kedvező ott minél jobb férfi valaki és minél jobban halad felfelé a hierarchián úgy egyenletesen arányos mértékben van több esélye a nőknél. Azaz kb ilyen görbét kapunk:
De minél kedvezőtlenebb a Gini-index, ott annál nagyobb az egyenlőtlenség, azaz annál jobban igaz a "szűkölködő sokak és vagyonban dúskáló gazdagok" elv.
Megvizsgálták a társkeresők Gini-indexét és az eredmény döbbenetes lett!
Az eredmények szerint nagyobb egyenlőtlenség van a társkeresés terén mint a Föld országainak 95%-nak a gazdaságában! Azaz még a magyarországi vagyonelosztásban is nagyobb egyenlőség van mint amennyire egyenlő mértékben választanak a nők férfiakat!
Az eredmények döbbenetesek. És megcáfolják azt a teóriát miszerint a férfiaknak ugyanannyi esélyük van mint a nőknek.
Valójában ha férfi vagy akkor ha nem tartozol bele a felső 20%-ba akkor kb ugyanannyi esélyed mintha nőként az ALSÓ 20%-ba tartoznál.
Ezek pusztán színtiszta tények. Hiába pontoztok le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!