Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint aki (férfiként) húszas évei elején szűz/sosem volt párkapcsolata azzal biztosan nem stimmel valami? Lentebb kifejtem.
Elsősorban lányok, nők válasza érdekel, de bárki véleményét szívesen fogadom.
Na szóval 22/f vagyok, szűz. Ez nyílván nincsen a homlokomra írva, de ha most valaki lánnyal elkezdene alakulni valami, nagyon félnék az előítéletektől. Ugyebár ezt a tényt nem tudnám a végtelenségig elhallgatni(elvileg amúgy is fontos az őszinteség). Szóval aggódnék, hogy a kiszemeltem azon nyomban dob, ha erről tudomást szerez. Biztos azt gondolná, hogy valami nem stimmel velem kapcsolatban,csúnya szóval selejtes vagyok.
Ezen az oldalon is gyakran olvasom, hogy velem hasonló korban a nők már egy kiforrott, kész férfit várnak el, párkapcsolati és szexuális tapasztaltsággal. Nemigazán van kedvük kezdőkkel szenvedni.
Szóval lányok, ha tegyük fel, hogy elkezdtek randizgatni egy értelmes, jószándékú pasassal akivel fogjuk rá megvan valami kölcsönös szimpátia. És ha egyszer csak kiderülne róla, hogy abszolút kezdő és ti lennétek neki az első akkor már elvből dobnátok vagy inkább adnátok esélyt?
Bocsi amúgy, ha kicsit önfényezősre sikerült az előbbi leírás, de optimista vagyok és feltételezem, hogy sikerül jó benyomást tenni a kiszemelt hölgyben, addig a pontig amíg ki nem derül sötét titkom. A fórumot böngészve látom, hogy sok előítélet él a késői szűz pasikról. Attól tartok ezt majd a való életben a saját bőrömön is sikerül megtapasztalni...
Én sem fektettem le még nőt, de hallottam sztorikat, hogy a csaj csak egyszerűen hanyatt vágta magát, mint egy tengericsillag azzal a megjegyzéssel, hogy "Tégy magadévá!". :D
Szóval, hogy valaki nem szűz az csak egy dolog. Talán többet tudsz te nyújtani, mint egyes nemszüzek. Akár teljesítményben, akár fantáziában.
22 évesen vesztettem el. Az első találkozásnál szóba jött a téma, és elmondtam a csajnak. Nem volt vele különösebben gondja, kicsit meglepődött, mert elmondása szerint pont az ellenkezőjét nézte volna ki belőlem. 3 évig voltunk együtt.
Szerintem ezen ne stresszled magad, ne úgy viselkedj, hogy a hülye is megmondja, hogy te vagy a "kis szűz fiúcska". Ennyi a titka.
"velem hasonló korban a nők már egy kiforrott, kész férfit várnak el, párkapcsolati és szexuális tapasztaltsággal"
A veled hasonló korú "nőket", manapság nőnek nevezni sem lehet igazán, nem hogy még ők várjanak el "kiforrottságot". Kislány az összes, fogalma sincs mit akar, hova tart. Tisztelet a kivételnek. Illetve felejtsük már el azt a tévhitet, hogy attól lesz valaki tapasztalt, hogy minél több párja volt, minél több emberrel létesített szexuális kapcsolatot.
Ha normalis vagy, nem viszed semmire az eletben.
Ha mindenhez hozzajutsz, amihez csak akarsz, nem fog semmi elobbre vinni.
Nálam a szociális fóbia volt a gond. Nehezen ismerkedtem, nehezen mozdultam ki. Ellenben hosszú problémamentes gyerekkorom volt, nagyon élveztem 🙂
Értelmes ember vagyok, szeretek tájékozódni. Sosem gondoltam, hogy különösebben nagy problémám lesz az ismerkedéssel, amint rendbehozom magam, a szocializációmat egy elfogadható szintre. Nem is lett.
,,A veled hasonló korú "nőket", manapság nőnek nevezni sem lehet igazán, nem hogy még ők várjanak el "kiforrottságot". Kislány az összes, fogalma sincs mit akar, hova tart."
Ettől még elvárhatják nem? Benyomásom szerint férfitársaink jórésze igencsak lenullázta elvárásait, ami a nőkből ellenkező reakciót vált ki, tehát megemelik az elvárásaikat.
Én viszont azért kicsit válogatós vagyok(huh ezért most biztos kapni fogok, hogy mit képzelek), de szerintem nem irreális mértékben.
Amit hibának tartok, hogy nagyrészt csak online próbálkozok, élőben sutafszú vagyok, hogy sima csevegésen túl komolyan kezdeményezzek(a várható következményektől félve).
Akkor két posztulátumot nem árt már most megjegyezned:
- Neten a nők kb 90%-a soha semmit nem fog visszaírni.
- Ha egy nő elutasít nem fog összedőlni a világ. Elvégre te sem tetszhetsz mindenkinek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!