Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 eves szűz férfinek akinek nem volt randevuja sem lehet még parkapcsolata?
Figyelt kérdés
Súlyos kishitűség és önértékelési zavarral kelhet mèg valakinek ?2017. febr. 13. 19:36
1/14 anonim válasza:
Haaaat max szakertoi segitseggel. De meg 5-10 ev igy haver, esmprobalj inkabb a jofej tata lenni az utca vegen.
2/14 anonim válasza:
Akkor meg kell változnod!Kilépni a biztonságot adó konfort-zónádból,ha fáj akkor is.
Hova halasztgatod még?
3/14 anonim válasza:
Lehet tudni eddig miért nem volt?Mert azon kéne változtatni és akkor még van esély :)
4/14 anonim válasza:
Ennyi idős vagyok, nincs önértékelési zavarom, nem vagyok se szűz, se kishitű...
és mégis marha nehezen találok bárkit is.
Akkor szerinted?
5/14 anonim válasza:
"37 eves szűz fèrfi" Na most ezt olvasd el 50X kedves kérdezö! Utána érted?
6/14 A kérdező kommentje:
Értem. Tehàt így jàrtam. Szokjak hozzà ez évek múlva csak rosszabb lesz.
2017. febr. 13. 20:29
7/14 anonim válasza:
Pont emiatt a hozzaallas miatt lesz igen, ilyen
8/14 anonim válasza:
Még szerencse, h levegőt tudsz venni... Engem tegnap is leszoptak ;)
9/14 anonim válasza:
mert mi változna meg az életedben, ha megdugnál valaki?
ha ennyire zavarj menj el krvázni.
10/14 anonim válasza:
Amugy ez nagyon egyedi eset. Mennyi mindenről maradtál le. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!