Az normális dolog, hogy egy 25 éves szűz férfit nem is annyira a szex hiánya zavarja, hanem sokkal inkább az, hogy még nem volt komoly párkapcsolata?
"Nekem csak az hiányzik, hogy valakit szerethessek és viszont szeressen."
Szerintem ez az a dolog, amire valamilyen szinten minden ember vágyik. Rendelkezzen az akármilyen külső, vagy belső tulajdonságokkal. Csak van amikor az a szeretet viszonzatlan marad. :/
"Igen, normális. Ha ismernél magadon kívül más embereket is, akkor tudnád, hogy nem szexéhes állat mindenki."
Ismerek másokat is hidd el. Nem hinném, hogy "szexéhes állat" lenne, akit ilyen korban érdekel a szex. De egyszerűen furcsállom magamon, hogy annyira nem is érdekel ez a dolog. Szinte egyáltalán nem foglalkoztat. Csak néha gondolok rá. És erre voltam kíváncsi, hogy ez vajon mennyire lehet normális dolog.
8-as. Köszönöm. Ez igazán jól esett.
Csak az a baj velem, hogy alapból gátlásos vagyok. Tehát még az ismerkedés sem megy valami jól nekem. Egyszerűen a torkomon akadnak a szavak, ha meglátok egy lányt. Tudom, ez ciki. De próbálok tenni ellene.
persze hogy természetes,
igazából azt se tudod, hogy pontosan minek kéne hiányozzon
és tökre igaz egy számnak ez a sora
"a szexben az ölelés a legjobb"
szóval próbáld legyőzni a gátlásaid, próbálkozni ismerkedni
és ha meglesz a lány tuti hogy szexre is vágyni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!