Turbopocak kérdése:
16 éves vagyok és meg hitt normális kapcsolatban életem. Valakik szerint fiatal vagyok valaki meg megértik hogy komoly kapcsolat volt. Mikor vessem fel neki a szex témát vagy utaljak rá?
Figyelt kérdés
Szakítottam barátnőmmel 2 év után KB fél éve le is feküdtünk teljesen normálisan váltunk el egymástól de most össze jöttem valakivel de ő még biztosan szűz és még nem volt barátja és én itt most mennyit várjak mikor beszéljek erről vele mikor kezdjek el apró jeleket tenni a szex felé?2013. okt. 24. 10:51
2/7 anonim válasza:
Fokozatosan és valóban a szex FELÉ haladva.
Nyilván ez az út ott kezdődik, hogy megfogod a kezét és csókolóztok és oda tart, hogy szeretkeztek.
Szép ez az út, sok élménnyel, "látnivalóval": nem érdemes végigszaladni rajta.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom de hogy KB mikor ha ezeken már túl vagyok megint várjak másfél évet?
2013. okt. 24. 13:10
4/7 A kérdező kommentje:
Vagyunk*
2013. okt. 24. 13:11
6/7 A kérdező kommentje:
smár és simogatás.
2013. okt. 24. 22:57
7/7 anonim válasza:
Szerintem bármikor szóba hozhatod, tényleg!
De ne olyan tolakodóan, és ha nemet mond, akkor max vártok még vele...:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!