Miért nem jön már össze egy normális kapcsolat?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok de úgy érzem, hogy megértem már egy normális kapcsolatra és vágyok arra, hogy szeressenek, én is szerethessek. De sehogy sem jön össze, kicsit visszahúzódóbb vagyok de próbálok nyitottabb lenni a fiúk felé, amíg barátként tekintek rájuk, addig teljesen jól elbeszélgetek minden fiúval, akkor kezdődnek a gondok, mikor megtetszik valaki. Egyébként vidám vagyok, általában mosolygós, nem tudom, a külsőmmel van-e a gond, ha írtok privit küldök képet is. Az önbizalmam nagyjából rendben van, vannak rosszabb napjaim de ebben a korban szerintem mindenkinek vannak :) Ötletek, hogy tudnék ismerkedni?2013. okt. 20. 18:09
1/3 anonim válasza:
Szinte ugyanígy vagyok mint te.
Ha jóba vagyok egy lánnyal általában teljesen belezúgok és amikor beszélgetek vele próbálok "menőnek" tűnni amiből csak baj lesz mert véletlen olyat mondok neki amivel megbántom vagy ilyesmi és nem jön össze semmi :( jelenleg is van egy csaj barátom és teljesen bele vagyok esve régebben ő is belém volt esve még meg is kérdezte hogy járnák e vele de én akkor még nem álltam készen egy kapcsolatra és most nem tudom hogy még mindig tetszek e neki bátorságom meg nincs tőle megkérdezni.
15/F
2/3 anonim válasza:
Szerintem minden jó veled, add önmagad továbbra is! :)
Kép jöhet, mondok véleményt, ha gondolod...
3/3 anonim válasza:
én is így vagyok vele :/ képet küldhetsz, pontozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!