Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 17évesen még nemvolt 1 kapcsolatom se?
decemberben töltöm a 17et. tök átlagos kinézetű, néha átlagon felüli (magassarkúban) kinézetű vagyok..
vicces, mások körében könnyen felszabaduló személyiség vagyok .. meg nyitott az új emberek felé.
egy olyan iskolába járok ahol 2000fiú van meg kb 30lány.. még így sem akadt rám senki xD aki tényleg kapcsolatot akart volna, nem csak megdugni és továbbállni .. |: valamit nagyon elronthatok .. csak nemtudom mit. esetleg ha van ötletetek, vagy ha elolvastátok a kérdés akkor írhatnátok, hogy szerintetek mi lehet a gond.. De ha nemtudtok segíteni az sem gond.. De hülyeséget ne írjatok :)
Köszönöm.
nekem sem volt konolyabb barátnőm...mert senki sem akart komoly kapcsolatot velem..csak dugni.:/
(énpedig egyik csajnak sem leszek a kis egyéjszakás kalandja)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!