Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véleményetek szerint aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint aki (férfiként) húszas évei elején szűz/sosem volt párkapcsolata azzal biztosan nem stimmel valami? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok, nők válasza érdekel, de bárki véleményét szívesen fogadom.

Na szóval 22/f vagyok, szűz. Ez nyílván nincsen a homlokomra írva, de ha most valaki lánnyal elkezdene alakulni valami, nagyon félnék az előítéletektől. Ugyebár ezt a tényt nem tudnám a végtelenségig elhallgatni(elvileg amúgy is fontos az őszinteség). Szóval aggódnék, hogy a kiszemeltem azon nyomban dob, ha erről tudomást szerez. Biztos azt gondolná, hogy valami nem stimmel velem kapcsolatban,csúnya szóval selejtes vagyok.

Ezen az oldalon is gyakran olvasom, hogy velem hasonló korban a nők már egy kiforrott, kész férfit várnak el, párkapcsolati és szexuális tapasztaltsággal. Nemigazán van kedvük kezdőkkel szenvedni.

Szóval lányok, ha tegyük fel, hogy elkezdtek randizgatni egy értelmes, jószándékú pasassal akivel fogjuk rá megvan valami kölcsönös szimpátia. És ha egyszer csak kiderülne róla, hogy abszolút kezdő és ti lennétek neki az első akkor már elvből dobnátok vagy inkább adnátok esélyt?

Bocsi amúgy, ha kicsit önfényezősre sikerült az előbbi leírás, de optimista vagyok és feltételezem, hogy sikerül jó benyomást tenni a kiszemelt hölgyben, addig a pontig amíg ki nem derül sötét titkom. A fórumot böngészve látom, hogy sok előítélet él a késői szűz pasikról. Attól tartok ezt majd a való életben a saját bőrömön is sikerül megtapasztalni...

2019. szept. 9. 23:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

#4-eshez lenne némi hozzáfűznivalóm:

"Nálam 25 a lélektani határ, afölött mondom, hogy valami gond van a pasival."

Nekem a 25. szülinapom környékén történt egy random csajjal. Tinder, furcsa csajszi, épp zűrös volt az élete, de amúgy aranyos. Azóta se láttam, se beszéltem vele. Ezt most csak azért írom, hogy értsd, hogy nálunk ez nem döntés kérdése, mint nálatok, egyszerűen vagy tudsz találkozni olyan csajjal, aki zöld utat nyit, vagy nem. Vagy bekerülsz olyan társaságba, ahol megtetszel valakinek, vagy nem. Most nálam is min múlt kb. annyi, hogy akkor éppen együtt álltak a csillagok. A csaj sokadjára se akarta elhinni, hogy nekem ő volt az első. Nem az életkoromon múlt, teljesen random történés volt az egész. Aznap volt mázlim és ennyi.

"Mert a gond ott van végig, csak van, aki időben felismeri és változtat, meg van, aki 40 évesen is itt hisztizik, hogy neki jár a nő meg a szex."

Ez így van, csak tudod, kva visszás ezt olyan nőtől olvasni, aki ingyen kapja a szexet, míg nekünk a fél életünk azzal telik, hogy nektek megfelelhessünk. A te pozíciódból rohadt könnyű ám osztani az észt. Pasiként ha bármi szar történt veled kamaszkodorban, ami miatt visszahúzódó lettél, vagy hazavágta az önértékelésed, akkor kb. keresztet vehetsz magadra a húszas éveid közepéig, mert nem leszel elég érdekes a nőknek. Az le van szarva, hogy ha esélyt kapnál, akkor mennyire hamar jópasi válna belőled, meg mennyi pozitív tulajdonságod van, ami csak a rossz önértékelés miatt nem jön elő, tök mindegy, a nők nem hiteleznek. Nekik az instant jóság kell.

2019. szept. 13. 10:16
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Tudod, gyűlölöm ezt az álszent, önsajnáltató baromságot, hogy a pasinak milyen nehéz, a nők meg ingyen kapják.

Fel kellene fogni, hogy nekünk sincs ingyen semmi, és nekünk is nehéz olyan pasit találni, akivel lefeküdnénk (mert nekünk bizalom is kell, nem elég a másodlagos nemi jelleg.) És rajtunk is nyomot hagynak a traumák. Csak van, aki feldolgozza, más meg csak itt nyalogatja a sebeit és nyüszít, hogy nincs ingyenebéd.

Jah, nekünk ingyen van a szex. Annyira, hogy engem pl megerőszakoltak 19 évesen. Cseszd meg az ingyenszexed.

2019. szept. 13. 10:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Szerintem a legtöbb embert(tök mintegy, hogy férfi vagy nő) már érte méltatlan sérelem az ellenkező nem részéről, de ezt nem mindenki tudja feldolgozni még a férfiak közül sem. Sikerélmény nélkül az ember meg csak egyre mélyebbre kerül...

#11: Igen, valahol kicsit megcsúszik a szocializációd vagy valami trauma ér és évek kérdése mire sikerül talpraállni. Én kiskoromban rendesen alulszocializált voltam, 16 éves koromig konkrétan hozzá se mertem szólni lányokhoz, anélkül hogy közben belülről rettegek. Egypár éve már eljutottam oda, hogy csevegés szintjén kommunikálok nőneműekkel, néhány lánypajtásom is akad már. Viszont még mindig nincsen olyan imidzsem és önmarketingem amivel eltudnám adni magam és komolyan vennének és talán soha nem is lesz.

#12: Sajnálom :(

2019. szept. 13. 15:20
 14/24 A kérdező kommentje:
*talán soha nem is lesz, mivel egyelőre nincs sikerélmény amiből tovább mehetnék.
2019. szept. 13. 15:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod, gyűlölöm ezt az álszent, önsajnáltató baromságot, hogy a pasinak milyen nehéz, a nők meg ingyen kapják."

Nem ingyen kapják, mert normálisan kell kinézniük hozzá, de kb. ennyi. Ha valaki csak szexet akar, az nőként tényleg egy napon belül hozzájut, ha tényleg komolyan gondolja.

"Fel kellene fogni, hogy nekünk sincs ingyen semmi, és nekünk is nehéz olyan pasit találni, akivel lefeküdnénk (mert nekünk bizalom is kell, nem elég a másodlagos nemi jelleg.)"

Írtad, hogy utálod a férfiak állítólagos önsajnáltatását. Én meg ezt a lenéző dumát utálom de kvára a nők részéről, hogy "TUDOD, MI KÜLÖNBEK VAGYUNK ÁM, NEKÜNK BIZALOM IS KELL, MI NEM CSAK EGY LYUKAT LÁTUNK A MÁSIKBAN". Képzeld, mi se. A tenyeremen hordoznám azt a lányt, akivel végre megtaláljuk egymást. Legalább heti három napomat felszabadítanám, hogy legyen elég időnk és igyekeznék mindent bepótolni vele. Elvinném kirándulni, sátrazni, színházba, megnéznék vele filmeket, vagy amit ő szeretne. Én értem, hogy te nagyon szeretnéd azt gondolni, hogy mi mind állatok vagyunk, bezzeg te mennyivel különb vagy, és akkor neked jó, mert neked lesz igazad, de fogsz ilyen olcsón nyerni. Hiába fordítod félre a fejed, elhiszem, hogy nem érdekel túlzottan (a nők általában meglepően érzéketlenek a férfiak párkapcsolati nehézségei iránt, nem bírnak attól elvonatkoztatni, hogy mi mind potenciális erőszakoló állatok vagyunk), de attól még kvára sokat szenved ettől rengeteg normális, jóravaló pasi, aki talán a legjobban megérdemelné és a leginkább képes lenne boldoggá tenni egy nőt. Csak a mai nők zömére a felszínesség jellemző, olcsó, instant élményeket kínáló férfiakat akarnak. A marketinget nézik, hogy ki tud jobban hülyíteni. Ezért egy belül valóban értékes, de visszahúzódóbb srácnak a gyakorlatban kb. esélye nincs normális párkapcsolatra, mert a nők figyelemre se méltatják, nevezni se engedik ezen a versenyen. Olyan ez, mintha lenne egy nagyon jó film, ami sokkal többet tudna adni neked szellemileg, mint amik a moziban mennek, de lusta vagy utánanézni, mik a jó filmek és csak a Transformers jut el hozzád. Az értékes pasik meg azért nem jutnak el a nőkhöz, mert nem jók abban a felszínes extrovertáltságban, amivel manapság csajozni lehet.

"Csak van, aki feldolgozza, más meg csak itt nyalogatja a sebeit és nyüszít, hogy nincs ingyenebéd."

Csak ez a folyamat öngerjesztő, mert a nőknek akkor is jut párkapcsolat, ha sérültek, és ezáltal van lehetőségük gyógyulni. Férfiaknál meg úgy néz ki, hogy aki hátrányból indul, annak csak nagyobb lesz a hátránya. Ahogy írtam: a nők nem hiteleznek senkinek. Vagy kell, hogy legyen tőkéd, vagy el kell hitetned, hogy van. Nőktől kár olyat várni, hogy "látom, hogy most mélyen vagy, de tudom, hogy nem vagy ezzel azonos, és látom benned azt, hogy amúgy egy baromi jó pasi van benned, csak kell egy kis megerősítő visszajelzés ahhoz, hogy te is így tudj tekinteni magadra és kibontakozzál. Próbáljuk meg, hogy milyenek vagyunk egymás mellett!" - na ez az, amire tőletek kár várni. Csak kapni tudtok, adni nem.

Jah, nekünk ingyen van a szex. Annyira, hogy engem pl megerőszakoltak 19 évesen. Cseszd meg az ingyenszexed.

2019. szept. 13. 18:04
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

"Jah, nekünk ingyen van a szex. Annyira, hogy engem pl megerőszakoltak 19 évesen. Cseszd meg az ingyenszexed."

Sajnálom, hogy ez történt veled, de a nemi erőszak egy teljesen más téma. Ez most olyan, mintha én bedobnám, hogy engem megkéselt egy nő. Nem erről beszélünk.

2019. szept. 13. 18:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát pont nem ugyanaz, de nem értetted meg, amit a bizalomról írtam, úgyh én is. Be is fejezem.
2019. szept. 14. 00:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
De, megértettem. Írtam, hogy nekünk (nekem) is szükséges bizalom hozzá. Te nem értetted meg, hogy ez így van, és hogy nálunk ott bukik el a dolog, hogy a kezdő esélyt nem kapjuk meg a csajtól, mert neked jobban esik abban hinni, hogy mi mind szemét állatok vagyunk.
2019. szept. 14. 07:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt mondja a másikra, agyi gondok vannak vele, defektes, nyomorék, mert valahány évesen még nem voltak kapcsolatai azok a szememben nem különbek a fasisztáktól és pénzbüntetés se ártana mivel, ha valaki g..i a másikkal az tényleg megérdemelne pénzbüntetést. A pártalálás teljesen a szerencsén múlik van akinek hamarabb jön össze van akinek később. Aki mást mond hazudik, mert a pártalálás nem egy küzdelmi állapot vagy erő demonstráció, az rég rossz, ha valakiért megkell küzdeni, hisz aki nem tud úgy szeretni, ahogy most vagyunk, akkor miért kéne küzdeni érte? Miért lenne defektes az aki mondjuk átlépi a 25ös határt és mondjuk 27 évesen találja meg? Ezek csak számok és semmit nem jelentenek. Azok nem tudják jól megélni a jó párkapcsolatokat, akik társadalmi elvárásoknak akarnak élni és túltervezik az életüket, hogy ilyenkorra már eljegyzés kell, utána házasság aztán pár év mulva gyerek, jobb pozíció, jobb autó, aztán nyaralások és sorolhatnám még. A személyes szabadságukat börtönözik be és a valódi élményektől zárják el magukat.

Akik szerint gáz, ha valaki valamennyi éves koráig még szűz, ők a saját börtönöikben élnek, nem gondolkodnak, nem kérdőjeleznek meg semmit, elintézzik annyival, hogy nem zörög a haraszt. Semmi gáz nincs abba, ha valakinek nem volt még szerencséje, az sokkal nagyobb gáz, ha ezt az alap tényt elhazudtolják és a társkeresést, életképesség próbájának allítják be, ami messze áll a valóságtól.

2019. szept. 14. 22:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Van ismerősöm aki megdugott 2 csajt 20 évesen, 1-1 alkalommal, tehát nem szűz. Azóta semmi, és 33 éves. Mivel több ő?
2019. szept. 20. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!