Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azzal foglalkozni, hogy kinek mennyi párkapcsolata volt, mikor szexelt és szűz e még?
Mintha jelente bármit is. Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen volt a múltja, hanem milyen most. Attól, hogy valakinek nem volt szerencséje megtalálni a szerelmet és harminc év közeletével se volt senkije még nem jelent semmit. Ettől még nem gáz az illető csak lehet rossz gyerekora volt, későn ért vagy egyszerűen csak megválogatja a partnerét és eddig nem volt szerencséje. Azzal sincs gond, ha valakinek sok partnere volt, mert mi van, ha úgy dönt, hogy most inkább megakar állapodni.
Én, ha valakivel ismerkedem engem teljesen hidegen hagy a múltja, mivel az a fontos milyen most, persze ha mesél a múltjárról azt meghallgatom, de nem fogom megitélni amiatt, mert egy partnere se volt és azért se, ha volt több kalandja.
Aki megcsalta minden partneret, az nrm fog megvsltozni. Akinek hetente mas van, az sem.
Naiv elgondolas.
Múltja mindenkinek van.
Az, hogy ki hány nővel, vagy férfival feküdt le előttem, nem érdekes.
Persze itt már, aki 5-nél több pasival vagy nővel volt, már ribi, vagy Don Juan, aki sose fog megállapodni.
Én is és a feleségem is kiélveztük az időnket egymás előtt, nincs is ezzel gond. Persze nálunk olyan számok vannak, ami itt sok embert kiborítana.
Viszont én jobban utálom azokat a nőket, akik voltak 4-5 pasival aztán 10 év házasság utána félrelép, mert neki hiányzik valami.
Hány ilyennel találkoztam. Aztán 35 évesen ott van a 2 gyerekkel egyedül...
Ez nem intelligencia, hanem életfelfogás kérdése. Te így gondolod, más meg máshogy.
Ennek a ténynek a fel, illet fel nem ismerése viszont valóban intelligencia függvénye...
Mert nagyon is jelentősége van. A párkapcsolati tapasztalat fontos dolog egy jó párkapcsolathoz. Eleve aki már volt együtt hosszabb távon pár emberrel, az azt is jobban tudja, hogy milyen ember való hozzá. Kivel tud, vagy nem tud együtt élni. Illetve vannak bizonyos párkapcsolati problémák és helyzetek, amiket meg kell tanulni kezelni. Nagyon sok vitától és nehézségtől tudod a kapcsolatot megóvni, ha már van némi tapasztalatod ilyen téren. Azért ha mindenki a szívére teszi a kezét, és őszintén belegondol, mennyi mindent sz.rul csinált az első kapcsolatában. Mennyi minden problémát jelentett, amin a mostani kapcsolatában már csak mosolyog egyet.
Ugyan akkor a túl sok partner is sokat elmond valakiről. Azt jelenti, hogy nem tudja ki való hozzá, hogy bárki jó neki. Aki 100 emberben is képes potenciális párt látni, azzal valami gond van, nem ismeri önmagát. Vagy csak csapongó, képtelen megállapodni, esetleg önbizalomhiányos, és az egyéjszakásokból próbál önbizalmat nyerni.
Nem kell senkit sem elítélni semmi miatt, de nagyon sokat elmond valakiről a kapcsolatainak száma és milyensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!