Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik olyan nö,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan nö, akit nem zavarna, ha kapcsolat közben BDSM szolgáltatást nyújtó prostikhoz járnék?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy aki velem összejön annak úgy kéne éreznie, hogy kötelessége bármibe is belemenni. Én ezeket magamtól is el tudom intézni. Az úgy korrekt?

2019. szept. 3. 21:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezekhez a dolgokhoz olyan fokú bizalom kell, hogy egy prosti BIZTOSAN nem fogja élvezni. Ha találnál olyan párt, akkor ő lehet, hogy képes lenne rá.

Ehelyett te simán csak fizetnél azért, hogy valakit megkínozz, de közben "nem csalnád meg" a párod.

Mondd, neked mi a problémád? :DDD

2019. szept. 4. 09:36
 32/32 anonim ***** válasza:

Én értem amit mondotok. Tudom hogy vannak akik élvezik én azt kérdőjelezem meg hogy ez ugyan az a fájdalom mint ami kellemetlenséget okoz. Tehát aki élvezi hogy szexuális helyzetben egy kontrollált környezetben mikor biztonságban van élvezi hogy ütik egy pálcával ugyanígy élveznék e ezt egy olyan helyzetben mikor nincsenek védve. Tehát ugyan azt a fájdalmat éli e meg mint mikor valaki jól elveri az utcán vagy ha elesik biciklivel és végig tépi a testét a flaszter? Értitek mire gondolok? Szex közben nincs bajom egy kis folytással vagy pl felizgat mikor a farok úgy van a számban hogy nem kapok levegőt akár addig a pontig is mikor már a testem kezd pánikolni a levegőhiány miatt. Ha valaki csak úgy elkapná a torkom vagy lent ragadnék a víz alatt nem élvezném hogy fulladok.

Tehát bár egyik esetben se kapok levegőt az érzés nem azonos bár mindkettőre rá lehet fogni hogy fulladok.

Tehát rá lehet e fogni a kín szót valamire ami bár gyakorlatilag fájdalmat okoz az agyban teljesen más folyamatokat indít el mint mikor tényleg fájdalom éri és tényleg kínlódik az illető? Értitek a kérdést?

Tényleg nem szőrszál hasogatok hanem meg akarom érteni.

Ami a kiscicákat illeti.... Nem a sajátom félteném mert jó esetben ahhoz kötődsz. Viszont számomra nehéz elhinni hogy valaki aki élvezi más fájdalmát nem lépheti át egyszer azt a határt mikor már nem akar fizetni érte mikor olyan fájdalmat akar látni ami nem kontrollált és erre a kisállatok jellemzően jó alanyok. Rengeteg ilyen történik naponta. Nem azt mondom hogy feltétlenül ide fajul valaki aki szadista hajlamokkal él de én potenciális veszélyforrásnak érezném/érzem.

Lehet én értettem itt valamit félre de én úgy értelmeztem az eddigi "beszélgetésből" hogy te a fájdalom okozásért csinálod nem azért mert a másik ezt a fájdalmat élvezi. Tehát a szadizmus a bántalmazás és nem az élvezet a pláne.

Ezen a téren azt hiszem túl korlátolt vagyok. Valószínűleg soha nem tudnék túl lépni az elő feltevéseimen ha valakiről megtudom hogy szereti ha másnak fáj. Így csak azt tudom mondani biztos vannak még olyanok akiknek hasonló gondolatai lennének és a beszélgetésünkből legalább ezt megtudhattad. Én meg felismertem egy témát amiben

Viszont a kommentem első részében feltett kérdésre szeretném megtudni a választ. Mert azt tényleg meg szeretném érteni.

2019. szept. 4. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!