Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális lány vagy kb unikornist keresek?
Figyelt kérdés
Legutóbbi sztori: munkatársnőm: Halál jófej 20 éves csaj... kissé csúnyácska de mondom oké! Erre kiderült hogy 8 éve drogozik. :S
Előtte: másik kollegina... ő hajtott rám.... majd kénytelen voltam elküldeni finoman a búbánatba mert olyan megnyilvánulásai voltak hogy köpni-nyelni se tudtam....
Előtte: Ismerős csaj: kiderült róla hogy minden ismerősével először mekkora haver aztán meg mindig kavarja a sz**t. Hárman vagyunk haverok... elvittük ideoda... majd mindhármunknak a másik kettőt beszélte ki privátban... (a haverjaim azonnal szóltak és jelenpillanatban a csajnak 'muszáj' bujkálni ha nem akar egy kiadós gruppent XD)
A normális lányok akiket ismerek: kb mind foglalt, a többi ilyen díszp**sa, esetleg BMW, Audi, Merci, Pénz stb csaj akikkel szintén nem közösködnék!
Valahol valami? Szórakozóhely, chat, internetes felület stb??? Bármi jöhet!
Mindenki az unikornist keresi, nem csak te vagy így ezzel.
2018. okt. 16. 00:33
2/16 anonim válasza:
Nem fogsz egy teljesen hibátlan, tökéletes emberi lényt találni, szóval erről akár le is mondhatsz.
2018. okt. 16. 00:40
3/16 anonim válasza:
"A normális lányok akiket ismerek: kb mind foglalt"
Szóval akkor léteznek, csak valamiért nem veled vannak együtt. Vajon miért?
2018. okt. 16. 00:41
4/16 anonim válasza:
Na de leírtad a saját kérdésedben is hogy ismersz normális lányokat, ergo léteznek.
2018. okt. 16. 00:43
5/16 A kérdező kommentje:
Igen ismerek... de kb mind foglalt...
2018. okt. 16. 00:49
6/16 anonim válasza:
Hát a kérdés a létezésükre irányult, nem a párkapcsolati státuszukra. Amúgy meg elég sok kapcsolat idővel szét megy, plusz nem ekkora nagy kihívás normális lányt találni. Elég sokat ismerek, a többségét munkahelyről meg még egyetemről. Szórakozóhelyen nehéz ismerkedni, nagyon nem is erőltetem, főleg ha a zene miatt nem is hallod a másikat idegen pasival meg úgyse mennek ki a csajok beszélgetni. Neten nem próbáltam.
2018. okt. 16. 00:54
7/16 anonim válasza:
Szerintem "normális" ember se létezik. Valahol,valamiben mind idióták vagyunk.
2018. okt. 16. 01:18
8/16 anonim válasza:
Ha unikornist keresel, akkor ott van lilg és a zenész társ nője. Ők valamelyik számukba kimondják hogy ők unikornisok.
2018. okt. 16. 05:17
9/16 anonim válasza:
Én ajánlom Neked a tindert. Lehet próbáltad már, fel is adtad és ennyi. Én is sokszor letöröltem, megint letöltöttem.. szerintem nagyon hasznos, kiszakit a burokbol, amiben élek és teljesen random embereket tudok megismerni általa. Ha szerencséje van az embernek, akkor össze tud akadni nagyon értékes emberekkel. Persze lesznek fura vagy gáz randik, benne van a pakliban, de lehet a párod találod meg (mint mondjuk én:)) sok sikert, és igenis vannak rendes lányok, mint ahogy férfiak is, csak nem mindig találkoznak , hanem csak szomorkodnak egymást után :P
2018. okt. 16. 07:22
10/16 anonim válasza:
Unikornist nagyobb eséllyel találsz.
Tinderen egy lány sem fog jobbra húzni, ha nem tartozol a legjobb képű 1-2%-ba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!