Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre lehet találni "normális" lányokat/nőket?
Neten - ismerkedős oldalakon mint pl a badoo,tinder
vagy a való életben? és a való életben ott inkább merre?
Olyan lányokat/nőket értem ez alatt aki odaadó,egyenjogú partnerként kezeli a másikat,meglepi a párját reggelente kávéval,kajával(hogy ha úgy van nem kell mindennap egyértelműen),mer közösen dolgokat csinálni az anyósával mint pl főzés mondjuk ha a párja még alszik,segít takarítani,érett gondolkodású de ott van benne még a gyerek,lehet vele hülyéskedni,vevő sok dologra,ad lelki támaszt,bíztatást,ő is kényeztet nem csak a párjától várja el...stb és ez nem csak egyoldalú hanem oda-vissza irányú dolog. (ha adok akkor kapok is.) ez hiányzott nekem az életemből...volt egy pár kapcsolatom már de ezek mindig hiányoztak és mindig neten ismertem meg az illetőket és mivel kb 2 hónapja lettem újra szingli így fogalmam sincs hogy az ilyen nőket merre lehet keresni, mert buliba nem hiszem hogy lehet ilyet találni..neten több esélyt látok rá de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. (jelenleg nem szeretnék párt,barátnőt jó így egyedül) csak kíváncsi vagyok hogy nektek mi a tapasztalatotok vagy illetve az ilyen nők mit szoktak,merre járnak szórakozni vagy illetve ők merre felé ismerkednek?
a korosztályt pedig ilyen 18-22 év köré tenném.
"mer közösen dolgokat csinálni az anyósával mint pl főzés mondjuk ha a párja még alszik"
Te is szeretnél az én anyukámmal főzni? :D
egy részük foglalt
egy részük dolgozik / egyetemre jár
egy részük otthon netezik
de én azt mondom neked olyan helyen ismerkedj ahova te is szívesen jársz, pl. ha van valami hobbid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!