Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ahol normális, értelmes lányokat találni?
ezt nem a hely adja, hanem az összhang. én időnként partizni szeretek, időnként meg teljes csendben sétálni az erdőben.
az értelmeset meg jó nagy hülyeség az erdőnézéssel összevetni.
Ha valahova megyek (városnézés, túra stb), mindig barátnőkkel/családdal teszem. Elég lehetetlen lenne, ha engem ez által akarna megismerni valaki, mivel nem vagyok egyedül.
A páromat teljesen véletlen módon, társkeresési szándék nélkül ismertem meg az interneten.
(Sajnálom, hogy nem tudok hellyel szolgálni; ilyen lányok bárhol lehetnek, igen még bulikban is, néha én is járok pedig normális, értelmes lány vagyok.)
21n
#4 ez azért nem igaz, mert hiába vagyok normális meg értelmes, évekig nem "rohant le" egy férfi sem (mondjuk nem is vagyok közeli ismertségben velük, hogy tudják rólam, hogy normális és értelmes vagyok :D). Egyedül az ilyen füttyögő munkások találtak be, elvétve kaptam helyesírási hibáktól hemzsegő üzeneteket teljesen idegen emberektől a facebookon (egy közös ismerős sem volt, fogalmam sincs, hogy akadtak rám).
Nem vagyok feltűnő jelenség, élőben nem is szoktam feltűnni senkinek. Az a tipikus szürke egér kategória. De nekem jó így, hiányzik a francnak hogy folyton leszólítgassanak. :D
Nyilván, kinek mi a normális meg értelmes. Nem vagyok flegma, nem bunkózok mindenkivel (még azzal sem, aki megbántott, vagy bunkó volt velem), nem káromkodok, nem cigizek, nincs semmi mű rajtam (műköröm, műszempilla, műhaj stb) nem hordok csöcsvillantós ruhákat... Lehet, hogy akiknek ez a kategória a normális, annak én nem vagyok az.
Értelmesnek viszont értelmes vagyok, van egy komplex képem a világról, van egy kialakult értékrendem, és millió egy dolog amiről beszélgetni lehet velem. Nem ragadok le a smink-ruha-cipő-pasik témaköröknél.
Nem, de tényleg évente két srác, ha próbálkozik nálam. Volt már randim innen is, egész jól alakult, csak aztán a srác néhány nappal később szó nélkül eltűnt. :D Nem bánkódtam érte, ez van, az ember nem jöhet be mindenkinek. De nyitott vagyok ismerkedésre, amikor szingli vagyok (majdnem 21 éves koromig az voltam).
De ezt honnan tudod ilyen biztosra, hogy nem lehet? :D Szeretnék én is ilyen "képernyőn átszűrődő telekinetikus" képességekkel rendelkezni, mint te.
Mindegy, nem azért vagyok itt, hogy bizonygassam az igazam. Leírtam őszintén az én helyzetem, nem az én gondom, ha valaki ezt nem hiszi el. Attól még igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!