Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ahol normális, értelmes lányokat találni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem kezdek kinőni ebből a lázongó, bulizós korszakomból. Szívesebben mennék el kirándulgatni, városlátogatásokra, de sajnos nincs kivel. Szerintem hol ismerkedhetnék ilyen beállítottságú lányokkal?2017. ápr. 16. 17:16
11/18 anonim válasza:
Nem tudom, ők honnan gyűjtik ezeket a férfiakat akik próbálkoznak náluk, nyilván többet tesznek a külsejükbe, mint én.
Szerintem ezen fölösleges vitáznunk, én tudom velem mi a helyzet, az ismerőseidhez meg semmi közöm. Különben sem leszek lelki roncs attól, hogy egy ismeretlen ember az interneten megkérdőjelezi az igazam. :D Ha neked jobban esik, ne hidd el, amit írok. Nem muszáj, senki nem kényszerít.
12/18 anonim válasza:
A normillák a 60-as évekig voltak. Manapsag pilllangok nok vannak. Par evek tart a "szerelem" es tovabballnak.
13/18 anonim válasza:
#11: nem gyűjtik, hanem csak tapadnak rájuk, mint minden legalább átlagosan kinéző nőre, csöcsvillantás, feltűnősködés nélkül. Ha rád nem tapadnak, akkor csúnyább vagy, de a valószínűbb hogy átnézel rajtuk, észre sem veszed őket, mert nem megfelelők, vagy nem feltűnősködnek.
14/18 anonim válasza:
Hát, akkor csúnya vagyok. :D (Mondták már rám itt gyakorin férfiak)
Rám nem tapadnak férfiak, de örülök, hogy itt mindenki jobban tudja nálam. Esetleg valaki árulja már el, hogy pl hány testvérem van, melyik egyetemre járok, mi a horoszkópom... :D ha már ennyire ismertek. Jajj, Istenem. :D Nem is tudom, minek válaszolok még.
15/18 anonim válasza:
Uhh uhh én tudom!!! Bak a horoszkópod, az ELTE-re jársz és az első kérdésed beugratós volt, egyke vagy.
16/18 anonim válasza:
Vagy az ELTE-re jársz, vagy a corvinus közgázra. Ha nem, akkor férfi vagy.
17/18 anonim válasza:
10, ne csodálkozz, hogy nem mennek jól a dolgaid, amíg közhelyekben gondolkodsz.
18/18 anonim válasza:
Soha nem járnék az ELTE-re, se a corvinusra. :D a horoszkópom pedig szűz, és van két húgom. Hmmm, úgy látszik mégsem ismertek olyan jól. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!